reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny ale mi sie to forum spodobalo ja tez bede mama w maju i takze mam termin 6 maj i co najsmieszniejsze to takze data moich narodzin... ale powiem wam ze bardzo sie boje choc mam bardzo kochane wsparcie od przyszlego meza to jednak moja radosc jest gdzies przycmiona przez strach ale mysle ze z wami sobie poradze..:tak:

reklama
Witajcie dziewczynki kochane :-)

Kamilka 87 - Witaj w naszych progach, na pewno sobie poradzisz :-) w kupie raźniej ;-) najważniejsze, że masz wsparcie

Madamagda - Na pewno przysługuje Ci bezpłatne usg, tylko nie wiadomo jak to znaczy jeżeli lekarz ma w gabinecie na pewno zrobi, a jeżeli nie ma to pewnikiem da skierowanie do placówki z którą ma umowę, ja tak mam przynjmniej :-)

Karolla - Nie denerwuj się kochana, oszczędzaj fasolę :-) Moze w tym drugim laboratorium tez tak szybko są wyniki

Tolka - Nie martw się, może później waga Ci przystopuje trochę, może teraz nie będziesz miała takiego apetytu, albo jedz mniej kaloryczne rzeczy ( ja tego nie potrafie co prawda zrobić :no: niestety ) . Ja też myslałam o baseniku, mam parę metrów od siebie taki wodny raj więc może w drugim trymestrze kto wie

OluK - Rozumiem Cię doskonale, ja tylko jem ostatnio, przejadam wszystko co mamy w domu a najbardziej smakuje mi teraz ser żółty ( nie napisze ile ma kalorii :no:) ale w tej ciąży szybko spalam, w sumie mam corobic przy córci, w poprzedniej ciąży do góry brzuchem leżałam i jadłam co popadnie i do 20 na plusie dobiłam, w tej na razie trzymam wagę 57 kilo, 1,5 +, więc nie jest źle.

Dziewczynki macie juz jakieś przeczucia odnośnie płci maluszków?
I jak u Was z nastrojami? Ja ostatnio taka wybuchowa jestem nie wiem jak nad sobą zapanować ehhhh.

Miłego dnia kobitki

Witam majóweczki wiecie w piątek mam badania cukier ,morfologia,itd.i trzeba być naczczo a ja niedam rady czy ktos może wie co mogę wrzucić do brzuszka choć troszke ja mam w srodku takiego glodomorka że nie wstane z lóżka jak coś niezjem i mam problem .....:no:

kamilka witaj wśród majóweczek :-):-)
nati niestety przy badaniu na cukier koniecznie musisz byc na czczo i to w sumie powinnaś być jakieś 12 godzin po ostatnim posiłku wiem co mówię pracowałam jakiś czas w laboratorium i wiem że nawet wypita duszkiem z rana szklanka wody może zafałszować wynik cukru wieź ze sobą coś do jedzenia i zjedz zaraz po badaniu przed badaniem nie radze bo wyjdzie Ci wysoki cukier i tylko problem potem:baffled:

Nati - Może pojedź z samego rana, niech małżon cię zawiezie, i weź wałówkę ze sobą, trzeba być na czczo ze względu na cukier, po co masz mieć złe wyniki.

hej napewno nic nie mozesz zjesc ja bylam wczoraj cale szczescie wyniki mam super ale musialam wytrzymac za to wzielam sobie w torbe odrazu bulke z domu zeby zjesc jak wyjde i bylo oki niestety czasem trzeba sie przemoc zreszta take badania sa rano wczesnie bo u mnie to juz od 7 rano wiec jesli u ciebie tak jest to postaraj sie byc jak najwczesniej zebys miala te badania za soba i mogla cos zjesc

reklama
Do góry