reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

a tak wogole to moze napisze cos o sobie mam na imie kamila jestem studentka i mam 20 lat w przyszlym roku w sierpniu mam slub i wesele a urodze w maju... troche sie boje jak ja to wszystko pogodze czy zdaze choc troche schudnac do sukni i mam wiele watpliwosci ale moze bedzie ok studiuje fizjoterapie tymzasowo zeby miec "pieniazki" pracuje w kielcach w leclerku rowniez tu mieszkam razem z moim kochanym przyszlym mezem....

reklama
Witajcie wszystkie Majoweczki:-)
U mnie wszystko się uspokoiło, wyżynająca się ósemka dała sobie spokój, pobolała tydzień i przestała, ufff obeszło się bez antybiotyków na szczęście. A tak na przyszłość, to przy bólu ósemki polecam Wam Orofar w psikaczu, mi bardzo bardzo pomógł, działa znieczulająco.
Dni lecą strasznie szybko, dużo snu i spania i czasu dla siebie z racji L4;-).Jestem już 1 kg do przodu:-p.
Zdecydowałam się wraz z moim partnerem na testy PAPPA, jutro jadę na pobranie krwi. Bedziemy mieli jasność, czy wszystko gra, oby tak:tak:.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie:-):-):-), miłego wieczoru!

witam się

ale dużo napisałyście

puchatka - nio to może nie najlepszy pomysł z tym basenem jak masz skłonności do infekcji :dry:

karola - nie stresuj się ale to przykre z tymi badaniami :tak:

anulaaa - nio mam nadzieję że tak będzie ale nawet jak nie to przecierz potem mozna to zgubić jak się będzie tylko chciało ;-) jak tylko będe mogła chodzić na basen to napewno będe korzystała jak najczęściej :sorry2::sorry2: Mi się wydaje że to będzie dziewuszka :happy2:

majandra - dzięki :-)

Witajcie majóweczki!!!
Co tutaj tak cichutko?? Mam nadzieję że dobrze sie czujecie i dolegliwości powoli Wam odpuszczaja :tak::tak: Mnie sie dzisiaj w nocy śniło że mam taką maluśka córeczke i nagle ne mam żadnych ubranek dla niej a w sklepie nic nie było mimo wszystko to był bardzo milusi sen :-)

Ja również robiłam testy PAPPA, wynik ujemny czyli dla mnie pozytywny ;-)

Puchatko u mnie w pracy mówią że sny są na opak, chyba że powiedzieli żeby mi dac nadzieje hihih bo mi śnił sie synek ;-)

miłego dzionka ;-)

ile kosztuje taki test PAPPA
troche czytalem o tym i jedyne co mozesz sie dowiedziec to to czy jestes w grupie podwyzszonego ryzyka - czyli nigdy do konca nie wiesz niezaleznie od wyniku prawda?

reklama
Szwarou, ja płacę za ten test 130zł za badanie krwi plus usg 80zł, czyli razem 210zł. Myślę, że cena jest zróżnicowana w zależności od przychodni i miejsca zamieszkania. Ja chodzę prywatnie do ginekologa, więc płacę za wszystko:tak:. Nie wiem, jak to wygląda u ginekologa z NFZ.
A te testy dają odpowiedz w 90%, czy wszystko jest w porządku z dzidziusiem, nigdy chyba nie ma pewności na 100%.:no:

Do góry