a tak wogole to moze napisze cos o sobie mam na imie kamila jestem studentka i mam 20 lat w przyszlym roku w sierpniu mam slub i wesele a urodze w maju... troche sie boje jak ja to wszystko pogodze czy zdaze choc troche schudnac do sukni i mam wiele watpliwosci ale moze bedzie ok studiuje fizjoterapie tymzasowo zeby miec "pieniazki" pracuje w kielcach w leclerku rowniez tu mieszkam razem z moim kochanym przyszlym mezem....
reklama
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Witajcie wszystkie Majoweczki:-)
U mnie wszystko się uspokoiło, wyżynająca się ósemka dała sobie spokój, pobolała tydzień i przestała, ufff obeszło się bez antybiotyków na szczęście. A tak na przyszłość, to przy bólu ósemki polecam Wam Orofar w psikaczu, mi bardzo bardzo pomógł, działa znieczulająco.
Dni lecą strasznie szybko, dużo snu i spania i czasu dla siebie z racji L4;-).Jestem już 1 kg do przodu.
Zdecydowałam się wraz z moim partnerem na testy PAPPA, jutro jadę na pobranie krwi. Bedziemy mieli jasność, czy wszystko gra, oby tak.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie:-):-):-), miłego wieczoru!
U mnie wszystko się uspokoiło, wyżynająca się ósemka dała sobie spokój, pobolała tydzień i przestała, ufff obeszło się bez antybiotyków na szczęście. A tak na przyszłość, to przy bólu ósemki polecam Wam Orofar w psikaczu, mi bardzo bardzo pomógł, działa znieczulająco.
Dni lecą strasznie szybko, dużo snu i spania i czasu dla siebie z racji L4;-).Jestem już 1 kg do przodu.
Zdecydowałam się wraz z moim partnerem na testy PAPPA, jutro jadę na pobranie krwi. Bedziemy mieli jasność, czy wszystko gra, oby tak.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie:-):-):-), miłego wieczoru!
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tolka, Cfcgirl - ogromne gratulacje!:-)
witam się
ale dużo napisałyście
puchatka - nio to może nie najlepszy pomysł z tym basenem jak masz skłonności do infekcji
karola - nie stresuj się ale to przykre z tymi badaniami
anulaaa - nio mam nadzieję że tak będzie ale nawet jak nie to przecierz potem mozna to zgubić jak się będzie tylko chciało ;-) jak tylko będe mogła chodzić na basen to napewno będe korzystała jak najczęściej Mi się wydaje że to będzie dziewuszka
majandra - dzięki :-)
ale dużo napisałyście
puchatka - nio to może nie najlepszy pomysł z tym basenem jak masz skłonności do infekcji
karola - nie stresuj się ale to przykre z tymi badaniami
anulaaa - nio mam nadzieję że tak będzie ale nawet jak nie to przecierz potem mozna to zgubić jak się będzie tylko chciało ;-) jak tylko będe mogła chodzić na basen to napewno będe korzystała jak najczęściej Mi się wydaje że to będzie dziewuszka
majandra - dzięki :-)
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie majóweczki!!!
Co tutaj tak cichutko?? Mam nadzieję że dobrze sie czujecie i dolegliwości powoli Wam odpuszczaja Mnie sie dzisiaj w nocy śniło że mam taką maluśka córeczke i nagle ne mam żadnych ubranek dla niej a w sklepie nic nie było mimo wszystko to był bardzo milusi sen :-)
Co tutaj tak cichutko?? Mam nadzieję że dobrze sie czujecie i dolegliwości powoli Wam odpuszczaja Mnie sie dzisiaj w nocy śniło że mam taką maluśka córeczke i nagle ne mam żadnych ubranek dla niej a w sklepie nic nie było mimo wszystko to był bardzo milusi sen :-)
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Ja również robiłam testy PAPPA, wynik ujemny czyli dla mnie pozytywny ;-)
Puchatko u mnie w pracy mówią że sny są na opak, chyba że powiedzieli żeby mi dac nadzieje hihih bo mi śnił sie synek ;-)
miłego dzionka ;-)
Puchatko u mnie w pracy mówią że sny są na opak, chyba że powiedzieli żeby mi dac nadzieje hihih bo mi śnił sie synek ;-)
miłego dzionka ;-)
reklama
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Szwarou, ja płacę za ten test 130zł za badanie krwi plus usg 80zł, czyli razem 210zł. Myślę, że cena jest zróżnicowana w zależności od przychodni i miejsca zamieszkania. Ja chodzę prywatnie do ginekologa, więc płacę za wszystko. Nie wiem, jak to wygląda u ginekologa z NFZ.
A te testy dają odpowiedz w 90%, czy wszystko jest w porządku z dzidziusiem, nigdy chyba nie ma pewności na 100%.
A te testy dają odpowiedz w 90%, czy wszystko jest w porządku z dzidziusiem, nigdy chyba nie ma pewności na 100%.