reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
cześć dziewczyny :-)

u Mnie z apetytem jest różnie :dry: na początku to musiałam jeść co 2 godziny i tak przytyłam w 3 tygodnie 3 kg :baffled::baffled: ale lekarz powiedział że rośniemy bardzo dobrze:-p ale jak tak dalej pójdzie to chyba bedzie 30 kg :wściekła/y::no:

na ostatniej wizycie pytałam lekarza o basen ale powiedział że dopiero w drugim trymestrze :tak: nie myślałyście o basenie ??

nati no to mój maluszek musiałby się troszkę pospieszyć a Twój poczekać ale kto wie kto wie:-):-):-):-D:-D
tolka ja myślałam o basenie bo miałam problemy z kręgosłupem ale boje się tego że ja mam skłonność do częstych infekcji więc jeszcze nie wiem co i jak:happy2:

hellou :-)

u nas remont tylko na tapecie, heh.. o niczym innym nie mysle. ale powoli do przodu.

jestem juz mega spiaca i chyba zaraz pojde lulu :-) poczytam chwile przed snem i kimono :-) synus ladnie wypil 250ml mleka z kaszka przed snem i licze na to, ze pospi z tym do rana (ostatnio sie troche rozregulowal przez te choroby i zaczal jesc w nocy przynajmniej raz, o 4, a ja juz sie odzwyczailam od pobudek)..

a co do wagi, ja w poprzedniej przytylam az 20kg, tylko niecale 9 spadlo po porodzie, reszta po trochu, po trochu, tak naprawde dopiero ok 4 mies po porodzie zaczelam chudnac. ale ja nic z tym nie robilam, ani nie cwiczylam, ani nie odchudzalam sie, nic. samo spadlo. woda to byla, zatrzymana w organizmie pewnie :-) zostalo mi 1,5kg, ale nie chce mi sie nic z tym robic :rofl:

teraz na razie chudne, waze ok 56kg, ciagle mniej niz przed zajsciem. zacznie sie po 5 mies tak na powaznie :-)

A JA MAM NERWE :wściekła/y:POSZLAM ZROBIC BADANIA DO LABORATORIUM A BABKA MI NA TO ZE MOJE UBEZPIECZENIE NIE POKRYWA KOSZTOW POLOWY BADAN :crazy:WKURZYLAM SIE BO W POPRZEDNIEJ CIAZY WSZYSTKIE BADANIA ROBILAM I BYLO OK A TERAZ FIRMA UBEZPIECZENIOWA NIE POKRYWA PEWNYCH BADAN:angry:I MUSZE PEDZIC W SRODE DO LABORATORIUM GDZIE ROBIA BADANIA I WSZYSTKO POKRYJA TYLE ZE ODEMNIE TO 40 MINUT W AUTOBUSIE :wściekła/y:KATASTROFA BO W PIATEK MAM WIZYTE I MUSZE PRZYNIEC WYNIKI CIEKAWE JAK JA TO ZROBIE :dry:BO W POPRZEDNIM LABORATORIUM NA WYNIKI SIE CZEKALO DWA DNI A TU NIE WIEM ILE:-:)szok:IDE SOBIE ODPOCZAC PO CIEZKIM DNIU DO JUTRA MAJOWECZKI POZDRAWIAM:blink:

Witajcie majóweczki!!!
Ja coś dzisiaj chodzić nie mogę coś mnie wczoraj zaczęło boleć po lewej stronie kręgosłupa lędźwiowego i teraz to już mnie boli cały pośladek :-:)-( mam nadzieję że przejdzie bo troszkę sie martwię ale to nic może pójdę do ginka już w piątek ale spoko poza tym chciałam sie pochwalić że mój maluszek dostał wczoraj prezent od mojej najlepszej przyjaciółki taki pakiet startowy body pajacyk skarpetki czapeczka rękawiczki niedrapki ślniaczek w kolorze białym to wszystko i takie małe słodkie kurcze normalnie sie wczoraj popłakałam :tak::tak:ale fajnie oczywiście moja teściowa skomentowała to tekstem:confused: czy to nie za wcześnie na takie prezenty ale mam to gdzieś :tak::tak:ja się naprawdę ucieszyłam i zrobiło mi sie milutko:-)
Karola tylko spokojnie nerwy są nie za dobre dla maluszka :no::no: no niestety nimi nic nie zmienisz współczuje tej jazdy autobusem ale dasz radę :tak::tak:

Witajcie kochani!
Dawno nie pisałam, ale jestem bardzo zapracowana. Dzidziunia jak narazie dobrze się czuje, apetyt nam dopisuje, narazie jednak na wadze nie przybyło NIC.
We wtorek mam wizyte u gin, jednak tym razem ide na NFZ, w związku z tym czy przysługuje mi bezpłatne USG. Słyszłam że przysługują 3 badania USG. To bedzie akurat ok 12 tygodnia i chyba wtedy właśnie przysługuje jedno z badań USG. Czy się mylę?:confused:

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Mnie tez tu dawno nie było....
Puchatka ja miałam taki sam bol jak Ty, pisałam tez tutaj na forum o tym, tez nie potrafiłam chodzic, wstawac, siadac.... i tak trzymało mnie przez tydzien!!! Ale w trzecim dniu tego okropnego bólu zadzwonilam po pogotowie, zabrano mnie do szpitala ,dokładnie tydzien temu, tam zbadał mnie neurolog i okazało sie ze to zapalenie miesnia gruszkowatego:-( Ale nie martw sie to nie szkodzi maluszkowi, sa na to środki przeciwbolowe ale nam niestety nie wolno. Ten ból jak stwierdzil lekarz trzeba przecierpiec...
Mnie trzymalo tydzien:-( Teraz juz jest ok :-)
Dzis ide do ginekologa na badanka, mam nadzieje ze wszysko bedzie ok! Trzymacie kciuki za mnie:-) Jestem ciekawa ile przytyłam bo nie mam w domu wagi.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i zycze miłego dnia:-)

Do góry