reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
agusiaa trzymam kciuki ;-) ja też będę musiała niebawem powiedzieć, bo juz niesposób sie nie domyśleć (jestem coraz grubsza) no i wyszło, że jedna z moich podopiecznych w pracy też zaciążyła ale to jakiś 5tydzień i nic jeszcze szefowi nie powiedziała ;-) więc będziemy 2 spośród 4 oj będzie się działo
Szwarou, wydaje mi się,że test ten wykonuje się wtedy kiedy w rodzinie zdarzały się osoby które chorowały. Bo przeważnie choroby te są uwarunkowane genetycznie. Lekarz przeprowadza wywiad na początku, i jeżeli jest ok. to chyba nie ma potrzeby robić tego testu. Jeżeli zagrożony byłby każdy płód to pewnie to badanie było by obowiązkowe.
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Witam Was drogie Majóweczki bardzo cieplutko, choć pogoda na zewnątrz nie za bardzo.....brrrrr...:-( Jestem tu po raz pierwszy, bo to także mój pierwszy Dzidziuś Ja tez mam termin na 6 maja, więc przynajniej wirtualnie będziemy mogły porównywać, jak rosną nasz skarby i jak my sie czujemy..Bardzo się cieszę, ze jest takie forum i że tak dużo na nim Dziewczyn, które zostaną mamusiami chyba w najpiękniejszym miesiącu roku. Pozdrawiam serdecznie...
M
madamagda
Gość
:-)Ja czuje coraz lepiej, wszystkie dolegliwości mineły, rokwitam jak inni mówia, nabrałam energii, czuć że zbliża sie piękny II trymestr.:-)
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Witam Was drogie Majóweczki bardzo cieplutko, choć pogoda na zewnątrz nie za bardzo.....brrrrr...:-( Jestem tu po raz pierwszy, bo to także mój pierwszy Dzidziuś Ja tez mam termin na 6 maja, więc przynajniej wirtualnie będziemy mogły porównywać, jak rosną nasz skarby i jak my sie czujemy..Bardzo się cieszę, ze jest takie forum i że tak dużo na nim Dziewczyn, które zostaną mamusiami chyba w najpiękniejszym miesiącu roku. Pozdrawiam serdecznie...