reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam wszystkich nowych wśród nas i fajnie że jest jeden tatus może dowiem sie jak ciąża wygląda z męskiego punktu widzenia bo jakos z mojego mężusia nijak cos wydusić :tak::tak:
Szwarou odnośnie Twojego pytania o Duphaston to wydaje go lekarz tylko na receptę i jeśli Wasz lekarz dotąd nic nie wspomniał to widac nie ma takiej potrzeby i to bardzo dobrze:tak::tak: ja niestety musiałam brac duphaston bo moja fasolka była po troszke dłuższych staraniach i leczeniu więć skoro go u Was nie ma to tylko cieszyć się takimi rzeczami:tak::tak:
Iwonko gratulacje i mam nadzieję że w sobotę wszystko się udało tak jak chciałaś :tak::tak:

Resztę majóweczek cieplutko pozdrawiam bo niby przeczytałam wszystko co zostało naprodukowane ale już nie pamiętam co komu mogłałbym i chciałabym odpisać zatem po prostu życzę spokojnego dnia bez dolegliwości :tak::tak::-)

reklama
cześć dziewczyny :-) już się przedstawiałam na poznajmy się ale jakoś nie miałam czasu aby tu zaklikać ;-)

chciałam dołączyc do Waszego grona myślę że przyjmiecie Mnie miło :rofl2::rofl2:

jeśli chodzi o witaminki to Ja biorę folik, falvit i duphaston (Ja biore duphaston bo jestem już po jednym poronieniu i lekarz powiedział że będe go brała do 18-20 tydzień)

badania miałam na samym początku morfologię, mocz i poziom cukru we krwi i tyle :sorry2: na następnej wizycie mam mieć robione badanie prenatalne ultrasonograficzne (u Mojego lekarza w gabinecie) ale mam takie pytanko czy to badanie wystaczy czy trzeba robić jeszcze jakieś inne?? czytałam gdzieś że robi się do tego jakieś badanie z krwi czy to konieczne?? czy wystaczy tylko usg ??

proszę o odpowiedź

miłego dzionka dla Waszystkich :rofl2: :rofl2:

ja również zgłaszam swoją obecność po weekendzie!! Ale niestety nie wyspana i nie wypoczęta - wczoraj mieliśmy osiemnastkę mojej siostrzenicy więc dzis moja rodzinka chodzi do tyłu :blink:

miłego tygodnia:tak:

Witam Was moje kochane, dawno mnie też nie było więc witam ponownie, czuję się bardzo dobrze, czego i Wam życzę. Miłego dzionka majóweczki:-)

mam pytanko jak u Was z apytetem?? ja ostatnio co chwilke jestem głodna mimo mdłości normalnie chce mi sie jeść poza tym juz nie zapinam się w jedne jeansy ale waga pokazuje że przybyło mi 2,5 kg więc chyba jest dobrze a jak u Was??:-):-)

Oj Puchatko, u mnie wilczy apetyt!! Dziś o 8:15 śniadanie, które mój mąż przygotował mi na cały dzień w pracy było juz zjedzone!!! A na wage to aż boje się wejść...

Cześć dziewczyny już za nami chyba najgorsze ...:tak:ja także ciągle jestem głodna mam już z 3 kg wiecej ale co tam :-ptak bardzo kocham te dziecko że nie moge sie jego doczekac a wy ? 5.11 ide na usg i niemoge sie doczekać, fajnie by było miec w domu taki sprzet i podgladac co fasolka tam robi :-DCzy któras z was dowiadywała się od kiedy mozna zaczac chodzic do szkoly rodzenia ?POZDRAWIAM

reklama
Do góry