reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
madamagda tesciowa tez mi tak wrozyla bo jest troszke przy kosci a i jej corka po 3 dzieci sie troch "rozlazla" i zawsze mi mowila zobaczysz jak TY a teraz mowi ze w koncu mi brzuch widac w 8 mc saiadka z gory rodzi we wrzesniu czy sierpniu a wyglada gorzej niz ja bo ma szeroka ykhm.. a i brzuch duzy to moj maz zadowolony i dumny bo ta sasiadka to jego kolegi dziewczyna hehe i wszyscy o niej gadaja ze gruba i ze brzydko jej w ciazy
cfcgirl ja tez sie powstrzymuje i mamy na mnie krzycza a same czasem kupia haha bo mowia ze nie moga sie powstrzymac
magali to zrob sobie bo fajnie wiedziec ktory tydzien i wogole a co do dresikow ja tez dzis kupilam a jutro mam zajecia o 11
cfcgirl ja tez sie powstrzymuje i mamy na mnie krzycza a same czasem kupia haha bo mowia ze nie moga sie powstrzymac
magali to zrob sobie bo fajnie wiedziec ktory tydzien i wogole a co do dresikow ja tez dzis kupilam a jutro mam zajecia o 11
sylwia85
Majowe mamy'08
Buuu a mi wlasnie w tyłek poszlo tzn teraz od jakis 2 miesiecy brzuszek tez rosnie ale ten tyłak to mi urósl i nie wiem czy moge liczyc ze po ciazy zniknie wszyscy mówia ze swietnie wygladam w ciazy itd tylko mój maz zawsze mówi no przeciez nie bede oszukiwal ze nie jestes gruba ale co ty chcialas w ciazy pózniej zrzucisz albo ja sie o to postaram;-)
Tzn ja sie nie objadam i to chyba tak samo od siebie bo przytylam tez tak z 12kg na teraz
Tzn ja sie nie objadam i to chyba tak samo od siebie bo przytylam tez tak z 12kg na teraz
hej dziewczyny
wreszcie wyczytalam wszystko od momentu jak mnnie nie bylo
Ja po wizycie u lekarza jestem poprostu zalamana... nie dowiedzialam sie nic konkretnego usg to tylko sprawdzil czy wszystko z wodami i lozyskiem ok no bo w sumie 3 dni wczesniej robil mi usg w szpitalu i wazyl i mierzyl dziecko....
powiedzial ze mam byc za dwa tyg na badaniu juz zrobi wszystkie szczegolowe bo juz ostatnie badania... w sumie mam na porod czekac do terminu z mieisaczki...
Ale mu powiedzialam ze maly wazy juz teraz 3260 a do maja to nawet nie chce sie zastanawiac??!!!! a oin na to ze jak przyjde za dwa tyg oczywiscie jak wczesniej nie urodze i maly bedzie wazyl ponad 4 kg to da mi skierowanie na cesarke!!
aha i stwierdzil ze moj Adas jest delikatnie mowiac upasiony
ja chyba teraz dopiero na glowie stane zeby go wywolac bo nie chce hipopotama
wreszcie wyczytalam wszystko od momentu jak mnnie nie bylo
Ja po wizycie u lekarza jestem poprostu zalamana... nie dowiedzialam sie nic konkretnego usg to tylko sprawdzil czy wszystko z wodami i lozyskiem ok no bo w sumie 3 dni wczesniej robil mi usg w szpitalu i wazyl i mierzyl dziecko....
powiedzial ze mam byc za dwa tyg na badaniu juz zrobi wszystkie szczegolowe bo juz ostatnie badania... w sumie mam na porod czekac do terminu z mieisaczki...
Ale mu powiedzialam ze maly wazy juz teraz 3260 a do maja to nawet nie chce sie zastanawiac??!!!! a oin na to ze jak przyjde za dwa tyg oczywiscie jak wczesniej nie urodze i maly bedzie wazyl ponad 4 kg to da mi skierowanie na cesarke!!
aha i stwierdzil ze moj Adas jest delikatnie mowiac upasiony
ja chyba teraz dopiero na glowie stane zeby go wywolac bo nie chce hipopotama
Aleksandra Górska
Fanka BB :)
no witam majóweczke .A tak siedze sama maz był zaledwie 2 godziny w domu i pojechał do pracy az mi smutno jak zaczoł pracowac a z drugiej strony to fajnie bynajmniej pieniac bedzie zwłaszcza ze teraz sie pszyda troche pieniedzy .
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Buuu a mi wlasnie w tyłek poszlo tzn teraz od jakis 2 miesiecy brzuszek tez rosnie ale ten tyłak to mi urósl i nie wiem czy moge liczyc ze po ciazy zniknie wszyscy mówia ze swietnie wygladam w ciazy itd tylko mój maz zawsze mówi no przeciez nie bede oszukiwal ze nie jestes gruba ale co ty chcialas w ciazy pózniej zrzucisz albo ja sie o to postaram;-)
Ufff...ulżyło mi, że nie tylko ja przytyłam tu i uwdzie :-), co prawda nie wyglądam jak hipcio, ale w tyłeczek poszło...ale tez wyglądam dobrze, wiele osób mi to mówi, mój R śmieje się ze mnie, że kuleczka jestem, ale i tak piekna ;-)
nati281
Majowe mamy'08
no cześć ja też wczoraj byłam w szkole ,a która to byłaś ty ? cwiczyłaś ?:-)Cześć Brzuchatki
U mnie szaro i buro za oknem :-( i chyba nie ma szans na słoneczko.
Mały w nocy tak strasznie rozrabiał, że szok. Obudziłam sie o 3 w nocy i do 5 nie spałam, a on cały czas się wiercił. Tatusia nie ma, więc Mały korzysta i rozrabia
Kathy mój mały nieraz tak się wypina, zwłaszcza jak siedzę przy kompie, że nie wiadomo jak usiąść.
My wczoraj w szkole rodzenia oddychałyśmy... ciekawe czy będę to pamietała przy porodzie
Aleksandra Górska
Fanka BB :)
kamilka to faktycznie duzo ci wazy synus ale ja tu słysze ostatnio ze chłopy takie duze sie rodza moja kolerzanka urodziła naturalnie 4350 nie wiem jak ona to zrobiła ale dała rade , ale ty masz widocznie dobrego lekarza ze da ci skierowanie na cecarskie ciecie . Ja mam nadzieje ze mi nie pszyjdzie tez rodzic takiego pulchniutkiego kubusia
reklama