reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

a jak wrzucic tego suwaczka? musze sie gdzies zalogowac zeby stworzyc? a potem gdzies w panelu domyslam sie, ylko nie wiem za bardzo jak. leczo, hmmm, kto wie? moze pojutrze, bo mieska mam na dwa dni.

reklama
Kliknij na którys z naszych suwaczków i zrób własny, a potem wejdź na forum w "ustawienia" i "edytuj podpis"

a ktory kod? BBc, HTML, zielona jestem troche. ale fajnie jak Cie tak wszyscy witaja, dziekuje wam bardzo, to strasznie mile. Czekamy na synka (pierwsze dziecie) teoretycznie 25 maj, choc mam tez termin 20 i 22. wiec sama nie wiem.

pola no ja tez ale wiesz ja mialam cykle 24 dni niewiem czy cos to daje bo lekarz liczy 28 dni ja tez niechce w czerwcu rodzic mojemu mezulkowi powiedzialam ze po 20 maja to dziesiec razy podloge umyje i mu samochod wysprzatam na tip top

a co do krecenia sie maluszka to ja mam wrazenie jakby mi ktos brzuch sciskal ale od srodka jak maly sie wyciagnie :tak:

magali witaj kochana co do diety to ja nie pijam kawy a od czasu do czasu z mlekiem bo przed ciaza to wiadrami, a co do jedzenia to normalnie obiady od czasu do czasu zchcianki typu kalafior brokulu, slodycze staram sie ograniczac ale nie ze wzgledu zdrowia ale mojej du...Y a raczej tego co zostanie po ciazy ;-) a co do nabialu to tylko regularnie jogurt codziennie szklanka kakao lub mleko a reszta to jak ktoras napisala hulaj dusza..........

kurczę, przeglądnęłam teraz ciuszki dla małej i się załamałam ile ja tego mam:szok::szok::szok: i tak się kończy buszowanie po lumpkach, sporo mam jeszcze po Majce, jejku co ja z tym zrobię????
dobrze że M. tego nie widzi:-D

a ktory kod? BBc, HTML, zielona jestem troche. ale fajnie jak Cie tak wszyscy witaja, dziekuje wam bardzo, to strasznie mile. Czekamy na synka (pierwsze dziecie) teoretycznie 25 maj, choc mam tez termin 20 i 22. wiec sama nie wiem.

Takie z nawiasem kwadratowym i faktycznie powinno być napisane "forum lub forums"

Też będę mieć synka i też na 25 maja, chociaż z pierwszego usg wychodzi mi na 20tego :-), czyli tak jak i u Ciebie

Oj moje dzidzi też szaleje wczoraj w nocy caly czas trzymało noge czy cos na moim żebrze czy zoladku sama nie wiem ale taki przeszywajacy bol ze szok jedyna mozliwa pozycja to wcisnieta w lewy bok i zapomnij o jakimkolwiek ruchu:-pwczoraj tez szalała cały dzien prawie i pewnie przez to dzis cala noc przespała spokojnie i mamusia tez:-)Teraz znowu zaczyna :tak:wczoraj robolismy jej filmik jak waryjuje w brzuszku:-D

Wczoraj sie wybralam na male zakupy Efekt? Skurcze do wieczora kurcze juz tak nie moge wysiedziec w tym domu zwlaszcza ze atmosfera dalej bojowa:-( a tu jeszcze nie moge sie nigdzie ruszyc bo jeszcze tak za bardzo nie wskazane mi jest urodzic

Wczoraj podobna sytuaca ide ulica i male tak kopie ze az brzuch na zewnatrz skaka a ja do niej mowie ze moze nie teraz :-D w ogóle czesto tak rozmawiamy

Wy tez tak macie ze reaguje na wasz glos a jak juz wiecej ludzi to takie towarzyskie ze szok kopie ile wlezie pewnie troche sie boi ale to takie ciekawe

Witamy nowa majóweczke:-)

Witajcie kochane!
Ja w nocy nie mogłam spać, niunia mi dawała popalić i 4 godziny wyrwane ze snu, a pozatym kilka razy ostro zakłuło w dole brzuszka, miałam juz budzić męża ale jakoś przeszło.
Juz mi cięzko sie przewracać z boku na bok, ale w wagą jakoś się trzymam, 11,5 kg przytyłam, dzisiaj teściowa mnie zobaczyła w bieliźnie i nie mogła się nadziwić że poszło mi tylko w brzuszek. Ona jak była w ciąży to przytyła straaaaasznie duuużo i wszędzie. Na początku ciąży rokowała mi że napewno dużo przytyję i będę tylko siedzieć z głową w lodówce w nocy. I się okazuje że każdy organizm inny, nie jem w nocy, a nawet jakbym zjadła cokolwiek to mam straszną zgagę, coś mnie podkusiło i się dzisiaj napiłam soku jabłkowego i zgaga paliła, zresztą nawet po wodzie ją dostaję.
Oby do maja.:-):-):-)

reklama
ja tez już się powstrzymuje przed kupowaniem ciuszków dla Małej. Mam już tyle ,ze szok:szok: a jeszcze moja mama ma przywieść coś ze sobą jak przyjedzie z Polski. odliczam już dni do jej przyjazdu :)

Do góry