reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
niby tak ale duzego bedzie mi ciezko urodzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i ubranka na rozm 56 to chyba bede musiala spakowac bo malemu nawet nie ma mowy zeby sie spieszylo:-:)-(

Witajcie majoweczki !!!!

Jak tam samopoczucie?? Ja dzisiaj rano bylam taka nie przytomna ze az spadlam z lozka,naszczescie nic sie nie stalo i obudzilam sie co uchronilo nas przed upadkiem :tak:

Wczoraj dostalam pismo od mojego gina ze mam jakas infekcje ale nic wiecej nie pisze i znow mam powod do zamartwiania sie, nie wiecie co to moze byc lub jaki to moze miec wplyw na moja niunie??

cfcgirl, ciesze sie ze juz do nas wrocilas :-) Jak sie czujesz ?? I jak sie czuje Twoje malenstwo?? Wszystko u Was wporzadeczku?? Powiedz mi kochana jak to zrobilas ze masz teraz usg?? Ja mialam ostatnie w 20 tygodniu i potem jedno zrobilam sobie prywatnie a tak to nic,zero zainteresowania. Moje dzieciatko tez sie nie obrocilo ale nikt nie przywiazuje do tego uwagi. Walcze teraz z lekarzami o cesarke, poniewaz po moich komplikacjach dowiedzialam sie w Polsce ze nie moge urodzic normalnie ale dla tych lekarzy tutaj wszystko jest normalne i wporzadku wiec nie chca robic cesarki, sama nie wiem co myslec :-(i do tego mam jakas infekcje o ktorej nie mam zielonego pojecia. Buziaczki dla was

Dzisiaj sproboje pewnych sposobow zreszta i tak od wczoraj to chodze caly czas prawie dzics przelece sie po schodach... na wieczor cepla kapiel a po niej sexik i moze cos ruszy hahaha :tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kamilka87, a nie boisz sie tak wczesnie urodzic?? Przeciez to moze byc nie wskazane dla Twojego maluszka. Ja slyszalam ze juz lepiej urodzic w 7 miesiacu a nie 8, bo wtedy moze wystapic duzo komplikacji... Ja bym chyba nie ryzykowala

reklama
Do góry