reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
zastanawiam sie po kim to moje dziecko takie duze my z mezem mamy po 165 czyli z nas kurduple ale za to grubaski z nas... i chyba dzidzius tez ale jak ja sie urodzilam to wazylam 2650 a moj maz wazyl 2800g a nasze dziecko juz 3260:-:)szok:

z ta wagą wg usg różnie bywa, więc ja bym się nie sugerowała, Maja miała ważyć 4 kg, ważyła 3,5. Wczoraj koleżanka urodziła w 36 tyg. mały ważył 2,9 kg a wg usg 3,5 kg miał mieć.
wagę oblicz się na podstawie długości kości udowej, brzuszka i główki, Majka była długa i chuda i dlatego waga wychodziła taka duża.
a drobniutka była..........
Kamilka, czekaj spokojnie, na swój czas, dla maluszka to lepiej naprawdę

marlene ja tez bym wolała byc w Polsce a jestem w Niemczech i tez mnie dobijaja ci lekarze tu bo nic konkretnego nie powiedza tylko ze wszystko jest dobrze i nic wiecej dopiero jak ide do swojego ginka to sie wszystko musze wypytywac bo na szczescie mam ginka Polaka

Aleksandra Górska, no tak to jest jak sie czlowiek w obcym kraju znajduje :-( Ale i tak masz dobrze, ze masz polskiego gina, ja niestety nie mam takiej mozliwosci i mecze sie z tymi debilami angielskimi ze sie tak brzydko wyraze,ale czasami mam naprawde dosyc.

reklama
Do góry