reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria, u nas też jest dziewczyna, która waży chyba ze 100 kg przy wzroście ok.155 cm. W ogóle nie widać że jest w ciąży, tylko wygląda, jakby była baaardzo przy kości.
A w ogóle to wczoraj kąpaliśmy lalkę na zajęciach, było trochę śmiechu :-D. Ale nadal nie bardzo wiem, w jakiej kolejności ubiera się body, kaftanik i śpiochy, czy wszystko razem, czy może tylko kaftanik i śpiochy albo body i śpiochy. Ależ mam dylematy :-D

reklama
Cześć Brzuchatki
U mnie szaro i buro za oknem :-( i chyba nie ma szans na słoneczko.

Mały w nocy tak strasznie rozrabiał, że szok. Obudziłam sie o 3 w nocy i do 5 nie spałam, a on cały czas się wiercił. Tatusia nie ma, więc Mały korzysta i rozrabia :-D:-D:-D
Kathy mój mały nieraz tak się wypina, zwłaszcza jak siedzę przy kompie, że nie wiadomo jak usiąść.

My wczoraj w szkole rodzenia oddychałyśmy... ciekawe czy będę to pamietała przy porodzie :baffled::baffled::baffled:

Witam Was Kochane dziś niestety mniej słonecznie niż przez kilka ostatnich dni, pogoda coś się znudziła i słonka nie widać :-(

Dotkass ja tez prawdopodobnie bede miec ślub kościelny z chrzcianami maleńkiej:-)
a na jaki miesiac zaplanowaliscie tą uroczystość 2w1?:-)

Anusia u nas to bardziej skąplikowane, bo my to tacy mało "święci" ;-) i najpierw musimy bierzmowanie zrobić, ale to moment. Będziemy się zastanawiać nad datą po porodzie, ale chyba grudzień, w okresie Świątecznym :-), tymbardziej, że Matką zostanę podwójnie, bo siostra ta co Wam pisałam (będzie też w maju rodziła) chce żebym została Matką Chrzestną jej drugiego synka, więc pewnie chcrzciny będziemy robiły razem :-). Między nami jest niewielka różnica wieku, bo tylko 7 m-cy, ale rocznikowo jest starsza, a chrzciny miałyśmy razem, więc czemu nasze dzieciaczki nie miały by mieć razem :-D

Widzę, że nie tylko ja nie mam bierzmowania :-) Też miałam w planach ślub kościelny i chrzciny w jednym, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.

Kathy nasza Niunia też jak się położyłam zaczęła się tak wyginać, że miałam wrażenie, że kością kolanową przebije mi skórę, trwalo to moment, ale dziwne uczucie :baffled:, a potem leżałam w łózeczku i czytałam gazetkę i zaczęła kopać Mamusie, ale tak kilka razy i myślałam, że spadnę z łózka, bo sama zaczęłam skakać jakbym miała padaczkę :-D:-D:-D, to akurat było zabawne

Wiktoria no udało nam się, a wszystcy pytają czy się umówiłyśmy :-D:-D:-D, a tu przypadek, tak poprostu miałao być ;-)

Widzę, że nie tylko ja nie mam bierzmowania :-) Też miałam w planach ślub kościelny i chrzciny w jednym, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.

A czemu miałoby się nie udać? ;-) Przeciez nie musisz chrzcic dziecka od razu po porodzie, ja byłam chrzczona jak miałam chyba rok, czy półtora. Moja siostra też brała taki ślub, najpierw brała cywilny, a potem jak urodził się Mateusz brali kościelny z chrzcinami, ale Mati miał 3 m-ce (tylko, że rodzinka jej męża strasznie religijna i dlatego), nie wiem jak bardzo będzie naciskał na chcrzciny tego drugiego :tak:, ale Aska powiedziała, że nie ma zamiaru się spieszyć, po pierwsze dlatego, że ja mam byc chrzestną i nie będę miała przez pare m-cy po urodzeniu czasu na bierzmowanie, a po drugie ona też nie ma zamiaru zaraz po porodzie "fikać" i załatwaić wszystkiego

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
U mnie taka sama pogoda jak u was ciepło ale pochmurno z mrzawką a teraz w "PYTANIU NA ŚNIADANIE " o burzach gadali ale nie wiem gdzie dokładnie i ma byc zimniej:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A tak fajnie było tylko kusi nas ta pogoda!!!
Mały w przedszkolu a ja siedze i czekam ,o mąż ma wczesniej wrócic i mamy jechac do Koszalina porozglądac sie po hurtowniach a najlepiej bym chciała juz dzis wszystko kupic jak bedzie i bede miała z głowy:-Dchoc to!
A torby jeszcze nie pakowałam i ona mi pozostanie (teraz wyczytałam ,że 3 tyg przed wystarczy).My kapanie dzidzi i noszenie mamy za tydzień na zajeciach w szkole rodzenia a z tym oddychaniem tez nie wiem czy zpamietam -ale dobrze wychodziło mi "parcie" i nawet zostałam pochwalona:happy:.
A dostalismy ćwiczenia do robienia w domku ale nie bardzo mi sie chce:-D:-D:-D:zawstydzona/y::-:)-:)zawstydzona/y:.
Zaraz lece jak codzień rano na k......ek:sorry2:.

Dotkas ja mam kolezanke 7 lat starsza juz nie utrzymujemy kontaktu jak kiedys ale pamietam kiedys mowilymsy sobie ze fajnie jakbysmy razem jezdzily wozkami ona urodzila teraz w swieta bozego narodzenia a druga kolezanka rodzi we wrzesniu hehe niby kilka mc ale rocznik i wogole hehe fajnie

Kathy ja to ja ale moj maz kaze mi torbe pakowac :tak:a ja z dnia na dzien przecagam i sie robi 30tydzien zaraz 31 tydzien i tak kolejne hehe :sorry2:

reklama
Do góry