L4dY-bIrd
doula
niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie
jaki szew?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie
szyli mi szyjke maciczna w 5 miesiacu i teraz musza mi go sciagnac a załozyli mi go bo mój mały skarb chciał mi sie urodzic za szybko
hej jak czytam to co piszecie to az sie boje za niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie