reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
a powiec sama musiałas sie zgłosic do szpitala z tym szwem zeby ci sciagneli czy jak bo mi nawetnie powiedzieli tu nic tylko muj ginekolog mi mówił ze 35 tygodniu mi to sciagna i sama juz nie wiem czy ja musze sama tam sie zgłosic czy jak

a powiec sama musiałas sie zgłosic do szpitala z tym szwem zeby ci sciagneli czy jak bo mi nawetnie powiedzieli tu nic tylko muj ginekolog mi mówił ze 35 tygodniu mi to sciagna i sama juz nie wiem czy ja musze sama tam sie zgłosic czy jak

co ty,napewno da ci skierowanie -ja miałam nawet chyba musisz -nie martw sie gin wie co robi.....chyba...;-)
Wiecie na kwietniówkach to juz w marcu sie porozdwajały -niedługo u nas sie zacznie u niektórych :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

:-pOdpoczełam troche to biore sie za prasowanie -tak mi się nie chce..................................:no2::no2::no2::no2::no2::errr:.
A mam dwa kosze no cóż..........nazbierało sie jak sie na bierząco nie prasuje hehe:-p.A nie wspomne ,że mi jescze garki do pozmywania od wczoraj sie kłaniają -ja sie staram ich nie zauważać!:-D:-D:-D:-DAle na czyms trzeba jeść hehe!!!!!

hej
Dopiero wstalam bo moje dziecko nie pozwala mi spac w nocy.Chodze spac ok 2 i budze sie z silnym bolem zeber ok 6.Jedynie w dzien jak ono idzie spac to moge odespac,bo w nocy atakuje moje zebra.A bol jest tak silny,ze momentami az oddech wstrzymuje.Ten maj moglby szybciej przyjsc.

Aniusia co zdolnosci mezow to masz racje.Ostatnio mojego poprosilam, zeby mi przyniosl skarpetki i je zalozyl,bo zle sie czulam i nie chcialam sie ruszac z lozka.Owszem przyniosl i zalozyl dwie pomaranczowe ale z roznych par :)

Witam i ja i się melduję
dziś od samego rana badanka... wczoraj w końcu kupiłam wiktorkowi buty i kapcie i od razu laczki na basen :-) teraz została dla niego jeszcze kurtka na wiosne do kupienia. U nas znowu zimno brrrrrrr o godzinie 8 było 0 stopni Celcjusza:baffled:

reklama
witajcie, u mnie pogoda okropna, leje, ciemno, brrrr, a tak było fajnie....
siedzę sama w domu i nic mi się nie chce, M. do jutra w pracy, gdzie ten mój instynkt wicia gniazda, co?????????????????
torbę do szpitala schowałam głęboko w szafie żeby nie wywoływać wilka z lasu, heheh...
chyba deprechę przedporodową łapię......idę sobie kawkę strzelić

Do góry