reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dziękuję jeszcze raz, bez waszego wsparcia psychicznego cięzko by było, :tak::tak: mam nadzieje że wszelkie trudności u majóweczek tez tylko pozytywnie się zakończą.:happy:

reklama
Witam wiosennie.
Kathy Ta hurtownia jest na Gnieźnieńskiej 94A, nazywa się chyba "Markas" (bardzo słabo oznaczona, na samym końcu Koszalina na wylocie na Poznań za cmentarzem obok jest hurtownia mebli-na pewno znajdziesz). Fajna obsługa. Jak bedziesz coś kupowała to upomnij się o rabat (my w sobotę zostawiliśmy tam ok. 500 zł i dała nam 5% rabatu). Wiem, że jest na Racławickiej też jakaś hurtownia i oni mają też w Słupsku swój oddział, ale w Słupsku taka fatalna obsługa, że tam nawet nie pojechaliśmy (jestem też spoza Koszalina), no i ten Tik-Tak w dawnym Dziku, ale tam drogo.
madamagda Cieszę się ze z małą OK. Oczywiście wzruszyłam się jak czytałam Twojego posta.
Pozdrowionka. Miłego dnia.

Witam wiosennie.
Kathy Ta hurtownia jest na Gnieźnieńskiej 94A, nazywa się chyba "Markas" (bardzo słabo oznaczona, na samym końcu Koszalina na wylocie na Poznań za cmentarzem obok jest hurtownia mebli-na pewno znajdziesz). Fajna obsługa. Jak bedziesz coś kupowała to upomnij się o rabat (my w sobotę zostawiliśmy tam ok. 500 zł i dała nam 5% rabatu). Wiem, że jest na Racławickiej też jakaś hurtownia i oni mają też w Słupsku swój oddział, ale w Słupsku taka fatalna obsługa, że tam nawet nie pojechaliśmy (jestem też spoza Koszalina), no i ten Tik-Tak w dawnym Dziku, ale tam drogo.
madamagda Cieszę się ze z małą OK. Oczywiście wzruszyłam się jak czytałam Twojego posta.
Pozdrowionka. Miłego dnia.

A kochanie skąd jesteś?Dzieki za info napewno znajde od czego mapy?A pewnie ,że sie o rabat upomne juz ma nawet w "TĘCZY "tez facet powiedziała ,że jak sie na większa "'kase "bierze to jest rabacik .No dziołchy ja spadam bo zaraz do szkoły rodzenia lece -daleko nie mam ale jescze zupe kończe i wszystko naraz a przez to ,że od kompa odejsć nie mogę:-D.

Aneta trzymamy kciuki za twój egzamin na prawko, ja zdawałam rok temu, a jakby to byo wczoraj. Tyle że udało się za pierwszym razem.;-) i ty też napewno zdasz!!!!

ja po obiedzie smarzylam kotletki i tak mnie nogi bola ze szok w dodatku goscie na obiedzie to pelno garow do mycia wlasnie mama robi mi kawke zbozowa siadam i odpoczywam

madamagda ciesze sie ze wszystko ok, z tego co piszesz bylas na skierowanie.... ? widac jeszcze sa jacys ludzie z sercem nie tylko za pieniadze bardzo milo ze Ci przyjeli i sie fachowa zajeli Toba i Hania ;-)

Kathy bez wkladek ani rusz wiesz zawsze sie zastanawialam czemu ciezarne nosza wkladki bo ja tak do 5 mc chyba nie uzywalam bo oni uplawow ani nic ale jak brzuszek zaczol sie robic ciezszy to wiem juz na co ;-)a co prawda to prawda czasami jest to krepujace :zawstydzona/y:a rodzisz z mezem ? ze Ci zalezy ja tez bym chciala zeby moj chodzil ale chyba nie da rady ja bylam umowiona z polozna ze zaczne po swietach ale tak smarkam ze strach posiedze z dwa dni i bedzie ok niechce zarazac innych brzuchatkow ;-)

Ja to nie wiem czy sie bać, jednego dnia się boję a drugiego wprost przeciwnie...Musi byc dobrze

Ale tak jak spakowałam sobie torbę do szpitala już dawno temu, to do pakowania torby dla Niuni jakoś nie moge się zebrać- odkładam na potem, dziwne :baffled:

hej jak czytam to co piszecie to az sie boje za niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie

reklama
Do góry