M
madamagda
Gość
Dziękuję jeszcze raz, bez waszego wsparcia psychicznego cięzko by było, mam nadzieje że wszelkie trudności u majóweczek tez tylko pozytywnie się zakończą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wiosennie.
Kathy Ta hurtownia jest na Gnieźnieńskiej 94A, nazywa się chyba "Markas" (bardzo słabo oznaczona, na samym końcu Koszalina na wylocie na Poznań za cmentarzem obok jest hurtownia mebli-na pewno znajdziesz). Fajna obsługa. Jak bedziesz coś kupowała to upomnij się o rabat (my w sobotę zostawiliśmy tam ok. 500 zł i dała nam 5% rabatu). Wiem, że jest na Racławickiej też jakaś hurtownia i oni mają też w Słupsku swój oddział, ale w Słupsku taka fatalna obsługa, że tam nawet nie pojechaliśmy (jestem też spoza Koszalina), no i ten Tik-Tak w dawnym Dziku, ale tam drogo.
madamagda Cieszę się ze z małą OK. Oczywiście wzruszyłam się jak czytałam Twojego posta.
Pozdrowionka. Miłego dnia.
Własnie żadnego skierowania nie miałam, nie byłam zarejestrowana nawet.madamagda ciesze sie ze wszystko ok, z tego co piszesz bylas na skierowanie.... ? widac jeszcze sa jacys ludzie z sercem nie tylko za pieniadze bardzo milo ze Ci przyjeli i sie fachowa zajeli Toba i Hania ;-)