Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
widze ,że popołudnie mija pod znakiem leniuszkowaniaCo jak komu ale nam sie należy odpoczynek choćby czasem.Ja siedze sobie u teściów ,zjadłam obiadek i sie troszke nudze ale jescze z dwie godzinki i jedziemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kathy zamotałaś . Tak będzie w październiku. A teraz przestawiamy zegary w nocy z 2:00 na 3:00 więc Iwonka będzie miała godzinne opóźnienie pociągu i zamiast o 7:00 będzie o 8:00 w Pradze. Rano będzie później jasno ale za to będzie dłuższy dzień. Ponoć ekonomicznie nie jest uzasadnione takie przestawianie czasu. No cóż...Nie bo bedziecie o 6:00 przestawiamy do tyłu godzine na letni kochana no chyba ,że ja coś teraz sama pokreciłamAle jak pociąg planowo ma byc o 7 00 a wyjeżdzacie o normalnej godzinie to przeca on nie bedzie jechał godziny krucej?Tak chyba normalnie zajedziecie ale jak przestawisz zegarek yo bedzie 6 00
Ale zakreciłam haha soooooooooooooooorryyy:-)