reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wiktoria tak tylko obwodnicę brałam pod uwagę bo inaczej buuuuuuu daleko...
Ty jestes też z Trójmiasta?

W sumie tak, wiesz ale teraz przebywam ciagle u rodzicow 120km prawie dalej bo tam nikogo niemam a maz pracuje a i tak duzo czesciej jest w domu rodzicow ;-) a nie dlugo czeka na przeniesienie i sie pozegnamy calkiem z Gdynia pewnie gdzies tak w kwietniu :zawstydzona/y:troche mi szkoda ale nie zaluje.... bede miala fajne wspomnienia praca i wogole :baffled:ale czego sie nie robi dla dzieci ;-)

Sluchajcie takie dosc bolesne szybkie klucie szybko przechodzi jak jest spojenie lonowe to tak tam w srodku mozna to nazwac skurczem ? bo to nie bol a takie klucie kilka sekund i koniec

takie kucie !!! tam w srodku... tego sie balam ale najgorsze ze jak dzis usiadlam siku tak mie ciagnelo do "dolu" to wszystko co w srodku jakby
ale teraz to mam stracha

I ja się dzisiaj melduję.
Wróciłam własnie ze szpitala, zrobili wymaz i posiew bakteriologiczny, zgłosiłam się do poradnii patologii ciązy i narazie mam czekać do wtorku na wyniki posiewu i od razu zrobią mi USG żeby sprawdzić co jest z tą wargą.lżyło mi troszkę że ktoś jeszcze inny spojrzy na to fachowym okiem i choć to będzie tylko USG 2 D to napewno będzie coś widać, bo w końcu na takich USG są diagnozowane rozszczepy wargi tfu tfu....
Aureli nie spotkałam w szpitalu :no: ale pewnie leżała na oddziale a ja się kręciłam na dole. Ale już niedługo do nas dołączy.

Natalko ależ ta Sonia nadrobiła na wadze, niedawno pisałaś 1300 to superowo.:-):-)
Czekam w tej chwili na mamę, także upiekłam ciasto z tej okazji.:-)

Wiktoria Nie ma sie czego bać! macica sie przygotowuje ale to nie oznacza że już będziesz rodzić...

reklama
jakie rodzić?????

Żeby żadna nie ważyła się tu rodzic przed majem!!!!
Trzymać się Kobitki w 2packu jak najdłużej!!!

Do góry