reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
W sumie tak, wiesz ale teraz przebywam ciagle u rodzicow 120km prawie dalej bo tam nikogo niemam a maz pracuje a i tak duzo czesciej jest w domu rodzicow ;-) a nie dlugo czeka na przeniesienie i sie pozegnamy calkiem z Gdynia pewnie gdzies tak w kwietniu troche mi szkoda ale nie zaluje.... bede miala fajne wspomnienia praca i wogole ale czego sie nie robi dla dzieci ;-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Sluchajcie takie dosc bolesne szybkie klucie szybko przechodzi jak jest spojenie lonowe to tak tam w srodku mozna to nazwac skurczem ? bo to nie bol a takie klucie kilka sekund i koniec
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
takie kucie !!! tam w srodku... tego sie balam ale najgorsze ze jak dzis usiadlam siku tak mie ciagnelo do "dolu" to wszystko co w srodku jakby
ale teraz to mam stracha
ale teraz to mam stracha
M
madamagda
Gość
I ja się dzisiaj melduję.
Wróciłam własnie ze szpitala, zrobili wymaz i posiew bakteriologiczny, zgłosiłam się do poradnii patologii ciązy i narazie mam czekać do wtorku na wyniki posiewu i od razu zrobią mi USG żeby sprawdzić co jest z tą wargą.lżyło mi troszkę że ktoś jeszcze inny spojrzy na to fachowym okiem i choć to będzie tylko USG 2 D to napewno będzie coś widać, bo w końcu na takich USG są diagnozowane rozszczepy wargi tfu tfu....
Aureli nie spotkałam w szpitalu ale pewnie leżała na oddziale a ja się kręciłam na dole. Ale już niedługo do nas dołączy.
Natalko ależ ta Sonia nadrobiła na wadze, niedawno pisałaś 1300 to superowo.:-):-)
Czekam w tej chwili na mamę, także upiekłam ciasto z tej okazji.:-)
Wróciłam własnie ze szpitala, zrobili wymaz i posiew bakteriologiczny, zgłosiłam się do poradnii patologii ciązy i narazie mam czekać do wtorku na wyniki posiewu i od razu zrobią mi USG żeby sprawdzić co jest z tą wargą.lżyło mi troszkę że ktoś jeszcze inny spojrzy na to fachowym okiem i choć to będzie tylko USG 2 D to napewno będzie coś widać, bo w końcu na takich USG są diagnozowane rozszczepy wargi tfu tfu....
Aureli nie spotkałam w szpitalu ale pewnie leżała na oddziale a ja się kręciłam na dole. Ale już niedługo do nas dołączy.
Natalko ależ ta Sonia nadrobiła na wadze, niedawno pisałaś 1300 to superowo.:-):-)
Czekam w tej chwili na mamę, także upiekłam ciasto z tej okazji.:-)
reklama