reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam Was bardzo słonecznie:-)
Kamilko musisz uzbroić się w cierpliwość już bliżej jak dalej, dobrze, że nie jesteś sama i zawsze ktoś może Ci pomóc:tak::-):-)
Cosmolady, Olu
widzę, że temat przedszkoli u Was na tapecie póki co dla polowy z nas to odległy termin ale widzę, że nie lada trzeba się " napocić" żeby dziecku coś fajnego zafundować;-)
Łaniu zazdroszczę Ci basenu, ja zaraz chwytam jakąś infekcję dlatego podczas ciąży nie narażam siebie i małej ale po, to śmigiem do wody!!:-D
Nikita ja na twoim miejscu kupiła bym tylko po 2 szt z rozmiaru 56, ja tak zrobiłam, choć moja Zosia zapowiada się na średnie dziecko bo w 31 tc. ważyła 1800:tak::-)

ja zabieram się za sprzątanko, balkon otwarty i wiosenne powietrze w domku, pełen optymizm na resztę dnia, zwłaszcza że mąż już przyjeżdża dziś, tak baaardzo się cieszę:-):-):-):-):-)

reklama
Ja z kolei jakiegoś nieokreślonego doła złapałam, nic mi się nie chce, wszystko mnie drażni. Łapy mi też spuchły niemiłosiernie. Już bym chciała, żeby dzidziuś się urodził, przynajmniej wreszcie zacznie się coś dziać :tak:

Witajcie majóweczki ja znowu jakaś taka niedospana normalnie jakoś mam tak ostatnio że tylko spać spać i spać przebrnęłam przez wszystko co napisałyście ale jakoś z odpisywaniem gorzej bo już nic nie pamiętam :baffled:
Aurelko mam nadzieję że pierwsza noc w szpitalu minęła spokojnie i oby pozostałe dni minęły szybciutko :tak::tak:
Kamilko normalnie jak widzę Twoje upadłam to mi sie włos na głowie jeży leż i czekaj grzecznie
Trzymajcie się wszystkie i życzę spokojnego dnia:tak::tak::tak:

:-)pannna migotka ja tez bym chciala zeby sie urodzil bo sie strasznie nudze zawsze znajde zajecie ale samemu na spacer a tak z wozeczkiem juz sie doczekac niemoge

:-)Puchatka jak ja nie wyjde do sklepu chociaz przed poludniem to tak mam tez ze spac spac i spac hehe

:-) kamilka idz moze do dermatologa jak bardzo swedzi

:-)sylwia ja z moim mezem mam podobnie nawet nie mam sily protestowac wtedy bo jestem tak mega zaskoczona jego reakcja z szok

A wogole mam chec na Hamburgera i to strasznie !!! dobrze ze mam blisko

Cześć kobitki ja nie śpie od 3:30 obudził mnie potworny ból gardła i juz do rana jakoś tak spalam ale z przerwami i jestem padnięta juz chyba tak bedzie do końca,że sie pożądnie nie wyspie:-D.Powiedzcie mi co ja moge na ten ból gardła brac aby go uśmierzyć???:baffled::baffled::baffled:U mnie słonko i ciepluchno-wkońcu mamy woisne!
Musze wyjsc do apteki ale nie wiem co kupić i co najlepiej mi pomorze bo tantum verde sto razy psikałam a i tak boooooooooooooollli!!!:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Cześć kobitki ja nie śpie od 3:30 obudził mnie potworny ból gardła i juz do rana jakoś tak spalam ale z przerwami i jestem padnięta juz chyba tak bedzie do końca,że sie pożądnie nie wyspie:-D.Powiedzcie mi co ja moge na ten ból gardła brac aby go uśmierzyć???:baffled::baffled::baffled:U mnie słonko i ciepluchno-wkońcu mamy woisne!
Musze wyjsc do apteki ale nie wiem co kupić i co najlepiej mi pomorze bo tantum verde sto razy psikałam a i tak boooooooooooooollli!!!:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Tantum Verde do ssania!!! Bardzo skuteczny i na ulotce jest napisane, że mogą go stosowac kobiety w ciąży. lekarz tez mi to polecał. naprawdę działa

mi ogolnie na katar kaszel pomagal syrop z cebuli a zadnych lekow nie bralam nigdy nawet tych "bezpiecznych w ciazy" a jak cos bralo czosnek trzy razy dziennie i przechodzilo po kilku dniach a z gardlem wiem ze napewno nie mozesz cholinexu moze poprostu cukierki mietowe zeby troche ulzylo .... ciezko powiedziec

Ja juz po wizycie u gina ,dla pozwolenie na wyjazd.zaraz jade zobaczyc czy sa bilety na jutrzejszy pociag i w droge... :) Nie chcial mnie specjalnie badac ginekologicznie gin bo on jest przeciwnikiem tego tym bardziej ze wszystkie wyniki moczu od poczatku mam idealne i zadnych infekcji i stanow zapalnych.On twierdzi ze to wlasnie przez badania ginekologoczne czesto sie zarazki przenosza a w ciazy wiadomo w moment sie lapie wszystko.No ale jakos go namowilam i nie recznie ale tym wziernikiem czy jak to sie zwie nie wiem.zbadal mnie i powiedzial ze szyjka ok io wogole.Niestety moje malenstwo nie pokazalo sie znow mamusi i nie mam fotek a specjalnie wlaczyl usg zebym mogla popatrzec ech co za uparciuch po tatusiu.......

reklama
Na gardlo tez dobre jest plukanie go woda z sola kuchenna.nie za dobre ale tez pomaga.No i ziolowe tabletki do ssania .

Do góry