reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Zaraz szykujemy sie z meżem do szkoły rodzenia -pierwszy raz idziemy jakoś tak wyszło wczesniej nie było czasu:-D:tak::-).
Wiecie wczoraj gdałam przez telefon z koleżanka sasiadka ,tóra :-)była już 5 dni po terminie czy sie nie rozkleiła czasem napisała ,że sie trzyma jescze .A dzis sms ,że urodziła córe 4100kg!!!!i 61 dł!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Normalnie w szoku jestem -ciuszki 56 może sobie wyrzucic choc nie wiem czy takie wogóle kupowała!!!!:-D:-D:-DA pozatym sama jest z mężem wielka tzn wysoka a szczupła.

Muszę wrócić, nie ma innej opcji!!!:tak:

Oczywiście, że tak. Powiedz lekarzom, że kolezanki z BB na Ciebie czekają i zbyt długo leżeć nie możesz :-D:-D:-D
A tak poważnie, to zobaczysz, że wszystko będzie dobrze i szybciutko do nas wrócisz i będziesz z nami aż do maja... a w maju niech się dzieje co chce - możemy wszystkie na raz się "rozpakowywać" :-D

Aurelia mam nadzieję, że za 5 dni się pojawisz u nas i zaklikasz co u Was :-)

Iwonka trzymam kciuki za przedszkole, mam nadzieję, że się uda i przyjmą Vanesskę od września :-)

Aleksandra dobrze, że lepiej Ci po "wygadaniu się", po to tu jesteśmy

Kathy spora ta córa Twojej koleżanki, co prawda jeżeli chodzi o rozmiary ciuszków nie ma znaczenia, bo różnie bywa z rozmiarówkami, sama wiem po tych co ja kupiłam, jeden rozmiar inna forma i już ogromna różnica, a moja siosra jak rodziła Mateuszka- prawie 3 lata temu, to ubierała go w 50 cm ubranka, chociaż miał długości 57 cm, ale ważył malutko, mniej niż 3 kg, więc wszytskie większe ubranka z niego spadały, a te na 50 były idealne

Widzę, że dzis dosyć puściutko tu :-(, jak mnie nie było rozpisywałyście się, że cięzko było Was nadgonić, a teraz Was nie ma :-(, no cóż to chyba i ja uciekam

O maja wylaczyc na chwile forum nasze.....no nic ja i tak zmykam,wlasnie sie dowiedzialam ze jaksa szanse na przedszkole te upatrzone miec bedziemy,ale nie zapeszam dowiem sie podobno jutro wiecej :)
Do jutra :)

Iwonka - no to dobrze, jak by sie z tym przedszkolem udalo... a tak z ciekawosci spytam, zeby wiedziec, jak to jest z tymi warszawskimi przedszkolami - az taki problem z przyjeciem?? O prywatnym piszesz? Dzecko od dwoch czy trzech lat mozna zapisac? Czytalam gdzies, ze teraz dziecko to najlepiej zapisywac odrazu jak sie urodzi, czyli 2-3 lata wczesniej, zeby miec zagwarantowane miejsce... nie wiem na ile w tym prawdy...

reklama
Iwonka, super że z przedszkolem są dobre perspektywy - to będzie super rozwiązanie zarówno dla Vanesski jak i dla Ciebie - nie będziesz miała poczucia, że ją zaniedbujesz zajmując się malutką, a ona będzie się super rozwijała!

Aurelia, mam nadzieję, że za 5 dni zameldujesz się tu z powrotem - będziemy czekać!!

Aleksandra, ja sama też lubię się tu wygadać i od razu robi się lżej na serduchu :tak: Będzie wszystko ok, nie martw się. A propos rzeczy dla malucha to ja na przykład jeszcze wszystkiego nie mam... ale niebawem planuję dokupić.

Do góry