reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Aurelko trzymamy kciuki, na pewno będziemy myślami z Tobą, głowa do góry tylko 5 dni zobaczysz jak to zleci, niedługo my też pójdziemy:-), Jesteśy prawie na końcówce, głowa do góry i nic się nie martw ważne, że oboje z Mikołajkiem będziecie mieć fachową opiekę. Buziaki:-):-)
Aleksandra to dobrze, że napisałaś co Ci leży na serduszku, po to Jesteśmy żeby mówić o problemach, nie martw sie, jeszcze zaświeci słonko, nie może być ciągle źle, ale Cię doskonale rozumiem. Pisz częściej do nas, zobaczysz, że jeszcze wszystko się ułoży:tak:;-)

Aurelia, 5 dni szybko zleci :-)
ja po wizycie u dermatologa i wszystko ok :-):-):-):-):-)
to znacy mam przyjść po porodzie i ustalimy co wycinamy i w jakiej kolejności ale nic złego się nie dzieje a to najważniejsze, boże jak szłam do lekarza to mi łzy całą droge kapały tak się bałam ale nie choroby itp. tylko tego że jak mi się coś stanie to takie dwie kruszynki moje zostawię....i teraz jak patrzę na tą moją Majkę to znowu mi się ryczeć chce...

Czesc Majoweczki.

Ja ostatnie dwa dni na pelnych obrotach... ale jakos tego bardzo nie odczuwam. W koncu zakonczylismy sprawy zwiazane ze sprowadzeniem auta z niemiec i juz mozemy jezdzic. Wczoraj bylam u lekarza i wszystko w porzadku... a czytam, ze niestety nie u wszystkich Majoweczek.

Madamagda - ja na Twoim miejscu odrazu poszlabym gdzies na drugie usg, najlepiej 3d, zeby rozwiac watpliwosci...

Aurelia - mamy nadzieje, ze za 5 dni najpozniej wrocisz i, ze pobyt w szpitalu uplynie Ci w miare ok, na ile to mozliwe...

Iwonka - co do tak dlugiej jazdy pociagiem.. my jak jechalismy do berlina (co prawda to polowa z 11 godzin) eurocity wzielismy sobie przedzial dla matki z dzieckiem (nawet nie wiedzialam, ze cos takiego jest), jakos moj Maz tak zadzialal, chociaz dzidzia jeszcze w brzuchu... ale Wy mozecie wziac ze wzgledu na corcie. I super sie jedzie, mozna sie rozlozyc, bo z reguly te przedzialy sa puste.

Ja wlasnie wrocilam z zakupow dla malej, wyszukalam kilka fajnych ciuszkow, a teraz odpoczywam.
Milego popoludnia.

reklama
Maja no widzisz mowialm ze wszystko bedzie ok :)
Łania no my jak bedziemy jechac to sypialnym w nocy,ja wole tym niz dziennym.Vanesska akurat pojdzie spac i ja moze ze 4 godziny sie zdrzemne,bo jakos spac w pociagach nie moge nigdy.

Ja mam obiadek gotowy bo jeszcze mam golabki przepyszne na dzis.

Do góry