reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Dziewczyny mam problem bo przedchwila wylałam sobie na nogo wrzątek :-(. Zalałam je lodowata eoda ale czy moge zrobic coś jeszce . i czy to nie zaszkodzi w jakimś stopniu dziecku??
Dziecku nie zaszkodzi, bo siedzi sobie w brzusiu i ma tam temp.36.6, a Ty popsikaj to pantenolem szybciej Ci przejdzie i złagodzi ból
Dziecku nie zaszkodzi, bo siedzi sobie w brzusiu i ma tam temp.36.6, a Ty popsikaj to pantenolem szybciej Ci przejdzie i złagodzi ból
Dzieki pomogło juz tak nie boli :-)
Witam Was, zaraz poczytam co naskrobałyście do tej pory:-), ja dziś po wizycie u diabetologa, dostałam pochwałę że mam ładne "cukierki" ato jest dla mnie najważniejsze, jednak mój gin miał racje nie mam żadnej cukrzycy, tylko lekko podwyższony cukier. Zabieram się za obiadek:-)
Wam wszystkim życzę słonecznego i miłego popołudnia:-):-)
Wam wszystkim życzę słonecznego i miłego popołudnia:-):-)
Aleksandra Górska
Fanka BB :)
Na zgage dobre jest mleko mi pomaga zimne prosto z lodówki ponoc zagrzane tez niektórym pomaga
Aleksandra Górska
Fanka BB :)
Dziewczyny pomuszcie juz nie mam siły cały czas płakac mi sie chce tak jakos mysle o moim malenstwie boje sie o niego juz mi zaczyna pszez mysl pszechodzic porud im blizej do sciagniecia szfu to mam jakiegos stracha ze cos bedzie nie tak nie moge sobie stym poradzic jeszcze nasza fermiterka nam utrudnia pszeprowadzke bo mielismy ja upszedzic 3 miesiace pszed i musimy jeszcze tu siedziec 3 miechy oszaleje tu jeszcze na dodatek skurwysyni pszepraszam za wyrazenie ale naprawde skurwysyni pszebili nam 4 opony w aucie supcio co nie z tymi niemcami juz mam powyzej uszu mieszkania tu ale cóz meza tu nie zostawie nie wyobrazam sobie jak bym miała byc sama dziewczyny pomuszcie bo walne na gara i do psychiatryka pujde:-)musze sie jakos wziasc w garsc wiecie co juz mi nawet troche lepiej wygadałam sie troche lrzej mi na duszy mam nadzieje ze któras zwas mnie rozumie
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Aurelka to by bylo super ze na 5 dni tylko Bedzie dobrze,bedziemy czekac na wiesci od ciebie.
A ja bylam zlozyc wniosek o nowy dowod wreszcie od slubu teraz sie diopiero zebralam z tym i odebralam dowod mojej Vanesski Bylam tez w przedszkolu zlozyc wniosek.Tak jestem mile zaskoczona tym przedszkolemi i pania dyrektor ze szok.Taka mila osobai wogole atmosfera,a jak zachwycala sie moja corcia ze taka ladna ze by ja najchetniej juz wziela do swojego przedszkola ale niestety nie ona decyduje...te konowaly tak po wymyslali w tym roku w tej edukacji narodowej ze przez to ze dziecko 1 wrzesnia nie bedzie mialo skonczone 3 lat to to ja dyskryminiuje,tzn odbiera jej duzo punktow .A one decyduja o zakwalifikowaniu do przedszkola.Poza tym nie jestem samotna matka,nie studiujemu z mezem,nie jestesmy inwalidami,,dziecko tez nie jest uposledzone,nie jestesmy rodzina wielodzietna,itd itp.Czyli wszystko cxo jest za przyjeciuam u nas jest na nie....no ale na wyyniki trzeba czekac,a noz sie uda....Mowila dyrektorka ze w tym roku do jej przedszkola wiekszosc dzieci ktore nie beda mialy 3 lat ukonczonych sie zapisalo.MOwi ze w poniedzialek bedzie jakas rada i ona powie co ma zrobic ,nie stworza pierwszej grupy bo wiekszosc dzieci nie ma 3 lat? Naprawde sympatyczna babka,tak chwalila swoje przedszkole i zajecia w nim.Supeer
A ja bylam zlozyc wniosek o nowy dowod wreszcie od slubu teraz sie diopiero zebralam z tym i odebralam dowod mojej Vanesski Bylam tez w przedszkolu zlozyc wniosek.Tak jestem mile zaskoczona tym przedszkolemi i pania dyrektor ze szok.Taka mila osobai wogole atmosfera,a jak zachwycala sie moja corcia ze taka ladna ze by ja najchetniej juz wziela do swojego przedszkola ale niestety nie ona decyduje...te konowaly tak po wymyslali w tym roku w tej edukacji narodowej ze przez to ze dziecko 1 wrzesnia nie bedzie mialo skonczone 3 lat to to ja dyskryminiuje,tzn odbiera jej duzo punktow .A one decyduja o zakwalifikowaniu do przedszkola.Poza tym nie jestem samotna matka,nie studiujemu z mezem,nie jestesmy inwalidami,,dziecko tez nie jest uposledzone,nie jestesmy rodzina wielodzietna,itd itp.Czyli wszystko cxo jest za przyjeciuam u nas jest na nie....no ale na wyyniki trzeba czekac,a noz sie uda....Mowila dyrektorka ze w tym roku do jej przedszkola wiekszosc dzieci ktore nie beda mialy 3 lat ukonczonych sie zapisalo.MOwi ze w poniedzialek bedzie jakas rada i ona powie co ma zrobic ,nie stworza pierwszej grupy bo wiekszosc dzieci nie ma 3 lat? Naprawde sympatyczna babka,tak chwalila swoje przedszkole i zajecia w nim.Supeer