pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
pola 1981 bylaś wczoraj w "szkole rodzenia":-)
Niestety nie dałam rady- przez ten remont :-(. Na pewno będę w nastepny wtorek. na 16.30, prawda?
Będziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pola 1981 bylaś wczoraj w "szkole rodzenia":-)
Pola, nie rozpaczam. Ale leżenie w domku to co innego.
Niestety nie dałam rady- przez ten remont :-(. Na pewno będę w nastepny wtorek. na 16.30, prawda?
Będziesz?
witam z rana "zimową pora" dziewczyny mam pytanie co do tabletek magnezu ,po dzisiejszej nocy i skurczach łydek mam dość Już was pytałam kiedyś co bierzecie ale jakoś wtedy nie było mi to jeszcze potrzebne i nazwy mi uleciały Do lekarza ide dopiero 9.04. a teraz chciałam sobie coś sama kupić Napiszcie co bierzecie prosze ?
Kurcze nawala mi internet i piszę po raz trzeci
Wróciłam od lekarza, zapłakana niestety.
Moja Hania ma jakąś kreseczkę na wardze, lekarz nie wie dokładnie co to jest, mówił że nie zajęcza warga bo to troszke inaczej wyglada, mąż mi tłumaczy że może to zimno które teraz mam na wardze udzieliło się dzidziusiowi, juz sama nie wiem, ale bardzo się martwię.
Mała waży 2063 kg i co zmartwiło lekarza jest nisko wpasowana w kanał rodny, mam duzo odpoczywac i leżec, żeby ją przetrzymac jeszcze. Wód płodowych też troszkę mniej niż było.
.