reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie Majóweczki!!!
Widzę że od rana dyskusje o wadze maluszków moje maleństwo też raczej ma być z tych większych ale to pod warunkiem że dotrwamy do terminu :tak::tak::tak:
dziubek nieźle z tym telefonem dobrze że sie zorientowałaś:tak:

Wszystkim mamusiom i brzusiom spokojnego i miłego dnia życze :tak::tak:

reklama
Witam mamusie.

Lady,
tak będę na Chałbińskiego, prawdopodobnie otwierają oddziały w pt, ginka do mnie zadzwoni kiedy mam być. Gdyby nie to, że szyjka jest w dobrym stanie to wczoraj wysłałaby mnie na cito do innego szpitala. A tak to przynajmniej będę miała wśród lekarzy znajomą twarz i opiekę osoby, która wie o co chodzi od początku. Mówiła wczoraj mojemu J, żeby się nie nastawiał na mój powrót przed rozwiązaniem, matko miesiąc czasu:baffled:. A Ty co, też się na patologię wybierasz, czy odrazu na porodówkę?

Wiecie, mój synek waży 2300g, jest 33tc i ma takie pyzate policzki:-).

Dziękuję Wam za miłe słowa, postaram się tam wyleżeć jakoś, jak nie mam wyjścia. Jednak bardzo będzie mi brakowało tych naszych codziennych rozmów na BB. Zżyłam się z Wami strasznie i przyzwyczaiłam, że razem przechodzimy tą samą drogę.

Witam mamusie.

. A Ty co, też się na patologię wybierasz, czy odrazu na porodówkę?

.
ja pewnie jeszcze na patologi wyląduje :dry:..cos tak czuje w kosciach :zawstydzona/y:

Bądz spokojna na Chałbińskiego na patologi sa extra połozne wiec luuuzzziiik :)
Będzie wesoło i przyjemnie:) .Odwiedziny od 13- 19 ...a mężowie siedza na patologi nawet do 22 ...i nikt ich tam nie wygania :)
Z tego co wiem to na tych 2 osobowych salkach sa juz tv :tak::-p:dry:
Wydaje mi sie że położą cie raczej na tych odseparowanych nowych salkach 39 (abc)
w kazdej jest fajna łazienka z prysznicem ...naprawde nie jest zle :tak:

powodzenia

Życzę wam powodzenia dziewczyny, na pewno nie będzie tak źle w tym szpitalu ;-)
Ja dziś z czystej ciekawości spróbowałam naciągnąć na siebie swoje dżinsy sprzed ciąży. Nie liczyłam na to, że wsunę je na tyłek, ale myślałam, że przynajmniej na nogi, a tu utknęłam, ani w te, ani we wte. Nie przypuszczałam, że nogi mi aż tak przytyły :szok: :-D

Aurelia, będzie nam Ciebie brakowało kochana, wróć do nas jak najszybciej! Czy to jescze przed porodem czy już po - zawsze tu na Ciebie czekamy, pamiętaj kochana!!

Kurczę zaczyna mnie boleć prawa nerka. Deja vu z pierwszej ciąży - buuuuuuu! A tu jeszcze tyle czasu.
Poza tym przeraża mnie ilość przygotowań - okulista, kardiolog, chirurg, położna, zakupy.... a w tym wszystkim praca, Maks, mąż i dom. Matko jedyna.

Witajcie,
ja wczoraj pojechałam do szpitala bo tak mnie bolał brzuszek. Dostałam dwie dawki Nospy i jeszcze jakiegośleku i na karcie z Izby przyjęć napisali że w razie nieustąpienia dolegliwości zgłosić się ponownie do szpitala i zostanę przyjeta na patologię ciąży. Myślałam że mi przejdzie a tu lipa i jak tylko Wiktor się obudzi to jedziemy do szpitala i chyba też poleże do rozwiązania, więc trzymajcie sie!! jak tylko będę mogła to dam wam znać:)

Witajcie kochane!
Jeszcze nie nadrobiłam co napisałyscie.
Ja byłam dzisiaj w ZUSie załatwić sobie legitymację ubezpiecznieniową w końcu, potem pojechałam na rekonesans szpitala w którym chcę rodzić i wiecie co jestem pozytywnie zaskoczona, na każdym kroku kiedy próbowałam sie czegokolwiek dowiedziec wszyscy pomagali, kierowali tak żebym trafiła w odpowiednie miejsce, w końcu trafiłam na porodówkę i tam tez zaskoczenie totalne, spokój, cisza, piękne nowoczesne pokoje z jednym łózkiem, każdy z łazieneczką z prysznicem, pokój z wanną, wszystko takie ładnie i schludne, pani mnie oprowadziła mimo że była podobno bardzo zajeta, znalazła dla mnie czas. :-):-):-) Nie mam żadnych wątpliwości że chce tam rodzić i mam nadzieję że jak najdejdzie ten moment, bedzie podobny personel tak życzliwy.

O 15:30 mam wizyte u lekarza i USG także to już niedługo, trzymajcie za mnie kciuki.

Witajcie dziewczyny
Natalkośliczną macie córeczkę dużo zdrówka dla malutkiej.
Ladynie martw sie wszystko bedzie dobrze jak trzeba leżec w szpitalu to trzeba to dla dobra dzidzi. Już dużo nie zostało.
Mnie od paru dni boli prawy pośladek lekarz kazal brac paracetamol chyba dzidzia uciska jakis nerw

reklama
Do góry