reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka, gratuluję!! Ale super, czekamy na fotki kochana!!

Aurelia, Karosi, oj współczuję Wam przejść zdrowotnych!! W takiej sytuacji warto jak najszybciej pędzić do gina.

A ja już po pierwszym i na pewno nie ostatnim w ciąży antybiotyku z powodu bakterii E.coli w moczu. No cóż, taka moja "uroda" :-( Maksiowi to jakoś nie zaszkodziło, mam nadzieję, że i teraz też będzie dobrze.

oj ale Wy piszecie... ;-)
Iwonka gratuluję! my nadal obstajemy przy dacie ślubu na 2012r. choc Robert namawiał na ciszy juz w tym roku, ale ja nie chcę się zgodzić, bo zawsze marzył mi się ślub z pompą:tak: juz jeden cichy miała co prawda w USA, ale ja chce taki prawdziwy w Kościele z weselem i poprawinami... ale sie rozmarzyłam:-D

współczuję tym co ząbki bolą... ja sie troszkę przygotowałam, bo moje leczone były prawe rok tyle do naprawy miałam...

Aurelia dziwne to ...ja nawet nie pytałam sie dentystki czy zdrowy czy nie tylko poprosiłam o antybiotyk i adresy chirurgów ...no to co że zdrowy jak cie napierdziela ...to masz cierpieć , zdychać i faszerowac sie lekami ? a ta ósemka to tez do niczego nie potrzebna :/
Porabana ta polityka dentystów ...eh...

karosi a dawka umiarkowana to dawka podana w dołaczonej informacji do każdego leku :)
tam jest bodajże 3-4 tabletki na dobe ..ale nie pamietam dokładnie ...

karosi no sorry ale to ty wziełas te tabletki ...
niestety ponosimy konsekwencje swoich czynów ...wiem że to ciezko brzmi ale taka prawda ..

mam nadzieje jednak że konsekwencji nie bedzie ..

Ja na twoim miejscu nie czekałabym dwóch dni tylko w miare mozliwosci tel / wizyta skontaktowała sie wczesniej z ginem i nakreśliła mu sytuacje ...

pamietam jak po mnie przyjechała karetka to dostałam taka zjebke od lekarza że szok ...no i niestety tak mi powiedział ...jak ja Tobie napisałam z konsekwencjami .

Dobrze już dobrze, zakończmy temat, pogadajmy lepiej o czymś przyjemniejszym.
Nie życze tylko nikomu wyboru zwijanie się z bólu czy tabletki przeciwbólowe.

reklama
Witajcie dziewczynki ale zimno brrrr popołudniu już nosa nie wychylam z domu.

Kurcze tak czytam o tych 8 i na prawdę współczuję, ja jeszcze nie mam żadnej i nawet nie chcę myśleć co będzie, jak zaczną się wyrzynać.

Karosi - /według mnie jak już wzięłaś to wzięłaś, w sumie apap jest bezpiecznym lekiem, może nic złego się nie stało, zresztą nie zadręczaj się myślami, bądź dobrej myśli i zapytaj gina na wizycie, szkoda, że nie mogłaś się z nim skonsultować telefonicznie albo z jakimś innym ginekologiem.

Iwonko- Gratuluję decyzji ze ślubem, taki cichy ślub też ma swoje uroku jest taki intymny i tylko wasz :-)

Ostatnio bylismy u znajomych, oni też mają już maluszka dwa miesiące starszy od naszej kluski i też spodziewają się drugiego bobo:-) i uraczyli nas bigosikiem, ja żarłok w ciąży jestem straszny tylko bym jadła, tak się objadłam tym bigosem ....dwa dni chorowałam, normalnie brzuch jak balon szkoda gadać :no: I nie mogę bigosiku w ciąży a tak go uwielbiam ehhh :crazy: a dzisiaj żurek sobie ugotowałam i dwa talerze pochłonęłam ktoś ma ochotę ? ;-)

Do góry