reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie majóweczki!!!
Kurcze cały weekend spędziłam nad podatkiem dochodowym i nad Vatem mam dość i teraz to by się przydał drugi weekend na odpoczynek :rofl2:
Olu ja się wczoraj przyglądałam w lustrze i juz kurcze zaczyna byc widać że cos się dzieje z moim ciałem niezorientowany moga pomyslec że na jesieni odpuściłam sobie i ot dorzucam kolejne kilogramy:-D:-D
Co do dolegliwości to mdłości mam troszke mniejsze no chyba że zaatakuje mnie jakis zapach ale ciągle mam napady braku sił i to jest mało przyjemne bo musze wtedy sie położyć inaczej chyba bym zemdlała:eek: z nowości to zaczynają mnie dopadac w nocy skurcze łydek wiem że pomaga na to magnez ale boję się brac cokolwiek bez konsultacji z ginkiem dobrze że wizyta już za 2 tygodnie:tak:

reklama
witajcie ;-)

ja tez nadal mam prolemy z ciągłym zmęczeniem... wczoraj o 19 już spałam :baffled:

byliśmy z dziećmi w weekend na Ratatuj ;-) fajna bajeczka ale mój synek znowu się bał, zresztą tak samo jak byliśmy na "Wpuszczony w kanał" oj muszę bardziej sie postarać dobierajac repertuar z kin :sorry:

Puchatka, jeżeli boisz się brać bez konsultacji magnez w tabletkach, to skubnij sobie czekoladę, to znakomite źródło magnezu :tak:

Ja też jestem umęczona. Dość irytujące jest to, że mój M który obecnie nie pracuje, jakoś wcale nie kwapi się do pomocy. W związku z tym zaczynam po prostu olewać pewne rzeczy w domu (przepraszam bardzo, ja pracuję, mam gotować sprzątać i dzieckiem się zajmować całe popołudnie, a on spędza wieczory na grze na komputerze ew. spotkaniach z kolegami??). Jeżeli będzie miał jakiekolwiek uwagi, to zaproponuję, żeby sam się uprzejmie zajął chałupką.
Bo on ma teraz wymówkę "że bardzo przeżywa sytuację z utratą pracy". Wcześniejsza wymówka to "jestem zmęczony bo wróciłem z pracy o 19 czy ty tego nie widzisz?". Jak widać, te dwie wymówki można stosowac wymiennie z - jego zdaniem - ogromnym powodzeniem. A gucio!!

Witam:-)Ja tez jestem widoczna poprzez brzuch i nie tylko,wyraznie widac ze przytylo mi sie w klku miejscach.A wczoraj to juz ewidfentnie kazdy widzial ze jestem w ciazy bo nawet w autobusie starsza pani chciala mi ustapic miejesce siedzace:szok::-):-):-)Nie pisalam tu jeszcze ale w sobote najblizsza biore slub cywilny o ktorym podjelismy decyzje ekspresowa poniewaz w piatek uplywal termin zlozenia danych swiadkow.Ten slub mial byc taki wz weselem itd ale nie zgodzily nam sie terminy wynajecia sali z terminem slubu i oficjalnie odwolalismy go.ale postanowilismy jednak ze wezmiemy slub i tylko w malym gronie ,swiadkowie i my....:tak:Latem planujemu wziasc koscielny razem ze chrzcinami:-)a teraz ten taki dla formalnosci,zalegalizowac nasz zwiazek w koncu.No i nawiazujac do tego slubu to wczoraj pojechalismy po sukienke dla mnie i niestety te ktore mi sie najbardziej podobaly nie wchodzily na mnie bo moj kochany brzuszek zabiera mi 5 centymetrow w obwodzie przez co stary rozmiar sie nie zamykal w pasie :szok::crazy:Ale wybralismy w koncu sukienke ktora weszla na mnie i widac w niej moj brzuszek:tak:duzy brzuszek:tak:

Iwonko super i grartulacje:-):-) oby była ładna pogoda bo to zwyczajnie przyjemniej no to w piątek przed Toba wieczór panieński:-D:-D jakoś tak mi sie milej zrobiło po Twoim poście że pogoda może i paskudna ale dobre rzeczy i tak się dzieją :happy::happy:

Witam,
Mam problem, w sumie to raczej obawy...
3 dni temu usunięto mi ząb:-(, ósemke z ropą, spuchnięte jak cholera, nic się nie dało już zrobić.
I przez dwa dni brałam apap w sumie ok 12 tabletek, ale sie nie dałao inaczej, ryczałam z bólu...
Jak myślicie bardzo szkodliwe jest takie łykanie tabletek, jestem w 8 tc.
pozdrawiam wszystkich

karosi ja miałam podobna akcje tylko w 30 tc . wyladowałam w szpitalu na zatruciu tabletkami przeciwbulowymi ...dzieki bogu watroba była ok i wyniki wyszły ok .
Polecam isc do gina i powiedziec mu co i jak ewentualnie skieruje cie na badania żeby zobaczyc jak wyniki .

z tego co pamietam apap mozna przyjmowac w ciazy ...oczywiscie w umiarkowanych dawkach .

Witajcie:-)
Widzę,że te ósemki to jakaś plaga ciężarnych!! Ja byłam dziś u dentysty, absolutnie wyrywać nie można, ząb jest zdrowy. Dobrze rośnie, tylko to dziąslo boli, do tego powiększony migdał. Pani powiedziała, że bez antybiotyku się nie obejdzie, tylko musze mieć na to zgodę ginekologa. Wizytę u ginekologa mam w srodę, to się jakoś muszę przemeczyć:eek:. Pozostaje mi płukanie wodą utlenioną i ewentualnie paracetamol. W nocy jest najgorzej i niestety muszę siegać po tabletki, też się boje o maleństwo...
Jak nie urok to....ósemka:sorry:

reklama
Do góry