reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Miłego i spokojnego dnia majóweczki :tak::tak:
Ja idę co by się zakręcić wokół jakiegoś obiadku bo jakoś nikt sie nie ruszy co by zrobic cokolwiek:wściekła/y::wściekła/y: no nic my z pszczółka musimy jeść to i te lenie skorzystają :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam niedzielnie.

Natala Sonia to mały cud, taka malutka, bezbronna, kochana. Życzę Wam, żebyście szybko byli razem w domku.

A ja wczoraj miałam full sprzątania po malowaniu. Znowu wstałam po 6tej ale to chyba przez to malowanie - zrobić porządek i mieć spokój.

A w piątek byłam u lekarki. Okazało się, ze ostani raz na Fundusz, przechodzi na prywatną praktykę od kwietnia. I stówka co wizytę. Na szczęście to już końcówka.
Przy okazji potwierdzona na USG kobitka :-).

To tak w skrócie. Teraz sobie trochę poodpoczywam.

Pozdrawiam.

hej dziewczyny
ja dopiero teraz maly bardzo napiera mi na krocze... dzisiaj jestem bardzo spiaca i coraz bardziej zmeczona ale ciezko mi sie oddycha ale okazauje sie ze brzuszek nie mam duzy
jak poszlam do szpitala do siostry to pani pielegniarka myslala ze jestem w 6-7 mieisacu ciazy hahaha a ja jej na to ze ja za 4 tyg mam rodzic...:tak::-)to popatrzyla na mnie troche dziwnie...

Natala przecudna ta Twoja kruszynka zycze Tobie i małej duuzo zdrowka a waszej trojce zebyscie byli jak najszybciej w domu razem :tak:

kamilka no tak ale termin masz troszke przesuniety

jeju pusto dzis ja nie dawno wroclam od babci ze szpitala caly dzien prawie poza domem nie mam sily i jeszcze Alantak rozrabia ze szok. Pije sok pozeczkowy tak mialam chec ze szok tylko szkoda ze jest slodki myslalam ze bedzie bardziej kwasny albo cos... moglam wziasc grejfruta :baffled:

Cześć Majóweczki! Cały weekend nie miałam czasu (lub siły) zajrzeć. Dużo się działo jak to u nas, w przyszłym tygodniu więcej mojego męża nie będzie niż będzie, a mi już coraz ciężej z tym wielkim brzuszyskiem.

Natala, mała jest śliczna, taka malutka i bezbronna - niech szybko z Wami wraca do domu!

Lecę już bo jeszcze sporo rzeczy do zrobienia przede mną. Do jutra!

ale pusto kazdy w niedziele z rodzinka a moj maz na sluzbie ech czasami mnie to wkurza ale trudno sie mowi praca i koniec :baffled: ide moze jakas kolacje zjem sobie

Ja też sie melduje ale niestety ciagle walcze z tym przeziebieniem miejmy nadzieje ze to nie zatoki i jak mi sie w koncu wszystko wyleje to przejdzie

Natalio gratuluje takiego skarbu jaki macie przy sobie Sonia bedzie szybko nabierac sił jak widzi jakich ma kochajacych rodziców:tak:

Sonia waży na dzień dzisiejszy 1240gram czyli przytyła 60 gram:-)wszystko zmierza ku lepszemu.Jutro lekarze spróbują odłączyć ją od respiratora by zobaczyć jak z jej oddechem:-)

reklama
Do góry