reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewczyny byłam u lekarza okazało sie ze mam za duzo cukru we krwi teraz jestem na diecie i nie moge pszytyc wiecej niz 5 kilo do kaca ciazy jak ja mam to zrobic a na dodatek musze sie kuc w palca 7 razy dzienie pomuszcie jak kturas to pszeszła to prosze o rady

reklama
Hej dziewczyny byłam u lekarza okazało sie ze mam za duzo cukru we krwi teraz jestem na diecie i nie moge pszytyc wiecej niz 5 kilo do kaca ciazy jak ja mam to zrobic a na dodatek musze sie kuc w palca 7 razy dzienie pomuszcie jak kturas to pszeszła to prosze o rady

w szpitalu było pełno dziewczyn z cukrzycą .A masz juz wynik czy jest to insulinowa czy jaka ?

Nie pozostaje ci nic innego jak : rygorystyczna kontrola tego co jesz ! musisz zwracąc uwage na wszystko co kupujesz w sklepie ..na skład...nic nie może zawierać w składzie cukier !

dziewczyny mówiły że jest ciezko ale dają rade .

Witam w sloneczny ranek.
Lady super ze jestes w domku:)
Aleksandra ja niestety nie pomoge,ale ktoras majoweczka tez ma tak jak ty
Panna migotka,no ja tez bez koscielnego ,a cywilny wzielam dopiero niedawno:-pciekawe jak by babci zareagowala na imie Vanessa :-D:-D:-D:-D iu mnie nie bylo na szczescie jakis sprzeciwow,zreszta jest taj jak ktoras napisala,oni wszyscy mieli juz okazje nazywac swoje dzieci a teraz nasza kolej i nasze dzieci:tak::-)

czesc majoweczki :-)

Lady super,ze Gaja zdrowa jak ryba :-)

Aleksandra ja tez Ci nic nie doradze bo mam cukier w normie.W sumie to mi tez przydalby sie taki zelazny zakaz jedzenia slodkiego.Nie jestem w stanie sie opanowac a im wiecej o tym mysle,ze mam nie jesc tym wiecej zjadam :angry::angry:

Racja Iwonka :-) Mimo wszystko babcia starała się mnie przekonać, że Grażyna to takie śliczne imię i zna wiele fajnych Grażyn. Dobrze, że przynajmniej Genowefy nie zaproponowała :-D

cukier to jest mało bo zakazali tez soli jak ja mam zype zrobic a jeszcze chleb musze jesc ciemny a nie jasny co ja nie nawidze ciembnego chleba moze Polski jest lepszy ale tu ten niemiecki jec to wiecie co az sie nie chce jesc
wszystko dla dietetyków kupuje
jedno co jeszcze maja dobre to jogurty
musze sie do tego pszygotowac bo do kaca nie mam duzo ale po urodzeniu kubusia musze jeszcze tak pszez 6 tygodni sie katrolowac bo kaza mi szybko wrucic do swojej wagi bo jak sie rostyje to bedzie problem bo wtedy moge miec to juz na stałe tyle juz pszeszłam w tej ciazy ze nad druga bede sie zastanawiac długo

hej dziewczynki ale piekna pogoda :-)
Ja po wekendzie u tesciow moja tesciowa po lampce wina stwierdzila ze w zwiazku z imieniem dla naszego syna zadzwoni do mojej mamy ( coby moze moja mama nas przekonala ze imie sie nie nadaje ) tylko ze z mezem sie smiejemy zeby sie nie przeliczyla bo moja mama co bysmy nie zrobili i tak zaakceptuje wiec moze tesciowej pare slow powiedziec hehe ale mysle ze nie zadzwoni na 12 musze do szkoly moze jak wroce nadrobie to co naprodukowalyscie przez wekend

Pozdrawiam i mam nadzieje ze wszysstkie jestescie zdrowiutkie i wesolutkie:-)

Dzien dobry Majóweczki!!!

Nadrobiłam już, co wczoraj napisałyście. Całą sobotę spędziłam w szkole (kolejny egzamin już za mną :-)) a dzisiaj zrobiłam sobie wagary, bo nie chce mi się jeździć 100km na zajęcia po to, żeby kolejne 8godz. siedzieć w jednej pozycji :no:.
Maluch wczoraj tak strasznie dał mi popalić, że dziś boli mnie cały brzuch.

NATALA SERDECZNIE GRATULUJĘ CI TAK ŚLICZNEJ CÓRUNI!!!!

Jak ogladałam te zdjecia to sie popłakałam jak bóbr, po pierwsze, że to taka krucha istotka, ale i dlatego, że chyba dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że mam w sobie już takiego Człowieczka.
Oboje z mężem ogladaliśmy juz kilka razy zdjęcia małej Soni. :-) Jesteśmy w ciąży, chodzimy na USG, widzimy tam dziecko, czujemy jego ruchy, ale dopiero teraz jak widzimy zdjęcia PRAWDZIWEGO dziecka, to doszło do nas, że ta istotka, która teraz jest we mnie juz tak wyglada... To po prostu CUD!!!!

Życzę Wam udanej niedzieli, bo pewnie zajrzę na BB dopiero wieczorkiem :-)
Jak to w niedzielę poodwiedzamy rodziców jednych i drugich, potem może wyskoczymy na jakies zakupki albo, jesli przestanie padac, to pójdziemy na spacer z psem :-)

reklama
Do góry