reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Własnie niedawno wrócilismy do domku ja zasiadam do was a mój ukochany mąż myje mi okna:-)kochany jest bo sie strasznie stara i długo mu to schodzi ale licza sie dobre checi.Ja byłam po zwolnienie u gina i dostałam na nastepne 29 dni do 12 kwietnia :-).Jak skończy mi z oknami wysle go do apteki po jakies leki bo czuje że mnie na dobre rozłozy:-(a miałam w planie jutro zakupy a czy dojda do skutku to się okaże jak sie rano bede czuła;-):confused:oby to przeszło dziadostwo a głowa mi peka aż strach boję się ,że to znowu zatoki -musze je jak najszybciej zaczac leczyc aby się nie rozwinęły dalej bo dojdzie goracza i dopiero bedzie!!!

reklama
Marlene dobrze ,że sie sama za mocno nie poparzyłaś ja kiedyś wylałam sobie dopiero co zalana cherbate na dłoń i bolało niesamowicie i cała noc reke lodem przykładałam:-:)no:.

wiecie ja zaraz kłade sie do łóżka i wygrzeje sie bo juz nie moge na oczy patrezc a łeb mi peknie za chwilkę no i sie rozłoze!
Zaraz mi po medykamenty pojada moje cłopaki do apteki i mi ulży a narazie sie rzegnam pa jak sie nie zobaczymy to nawe t DOBRANOC WAM.

Ale spokój tu dzisiaj, jak to w weekend. Ja sobie pospałam w dzień, więc cała noc sufitowania przede mną. A synek mi tak daje popalić, że szok. Co chwilę czuję jakąś nóżkę lub rączkę pod skórą, aż mnie brzuch boli. Ale miłe to, oj miłe:-).

dzień dobry a raczej dobry wieczór majóweczki :tak::tak::tak:
Natalko Twoja córcia przesłodka i widać że dzielnie walczy :tak::tak::tak::tak: oby jak najszybciej mogłaś się pozbyć tej biżuteryjki z rurek :tak::tak::tak:trzymajcie się i oby jak najszybciej szpital pozostał dla Was wspomnieniem:tak::tak:
Kathy zdrówka :tak::tak:
Iwonko wszystkiego najlepszego dla Twojego męża:-):-)
Aurelia fajnie że zakupki porobione i oby te wszystkie supełki życiowe się porozwiązywały :tak::tak::tak:
Reszcie miłego i spokojnego wieczorku:-):-):-)

Uf a my dopiero dotarlismy do domku.Byli tescie dali nam po 100zl na urodzinki wiec pojechalismy z mezem do Centrum handlowego na zakupki.Ja kupilam sobie znow fajna tunike czarno biala i moejej coreczce czarne leginsy z koronka i do tego rozowa tunike z szerokim paskiem srebnym,R. kupil sobie dwie gry i adidasy,no i obiadek tam zjedlismy in jeszcze inne duperelki i 550zl znow poszlo......rany no ale fajnie bylo :)
Malzonek dziekuje wam za zyczenia!Przesyla buziaki ;)

Właśnie wróciłam od babci, która niesamowicie zgorszyła się moim zachowaniem. Nie dość, że nie mam z mężem ślubu kościelnego, tylko cywilny, to jeszcze na dodatek jestem w ciąży, a żeby tego było mało, wybrane przeze mnie imię jest niedopuszczalne, bo nie ma świętej o tym imieniu. Masakra :confused2:

No taka to juz jestem niezdara :) Moja niunia fika w brzuszku to chyba wszystko dobrze i moze nawet nie poczula tej herbatki. Czy wy tez sie dzis tak zle czujecie jak ja?? Caly czas mi slabo mam mdlosci i spalabym 24h :-(Przeciez tak sie nie da

Witam

Ja właśnie wróciłam od teściów i dzisiaj nie było tak źle bo mieli chyba jakiś zły dzień i praktycznie się w ogóle nie odzywali tylko jak wyjeżdżałam to zamieniłam z nimi dwa słowa:-p ale muszę przyznać że jakoś specjalnie mi to nie przeszkadzało:happy2: I zaraz idę się położyć bo padam z nóg dzisiaj a właściwie to nic nie robiłam

Faktycznie dzisiaj tutaj spokój myślałam że jak usiądę po całym dniu to będzie parę stron do nadrobienia a tu niespodzianka:-)

Dobranoc Wam Majóweczki:happy2::happy2::happy2:

reklama
czesc dziewczyny .
Dzięki za miłe słowa i troskę ;)

Wróciłam wczoraj ze szpitala .obyło sie bez dopełniania wód.
Musze co dwa tyg. kontrolować usg i raczej sie lenić ...no trudno jak mus to mus ;)

Zwiedziłam sobie szpital w którym bede rodzić ..obadałam wszytskie katy i poznałam wiekszośc położnych :)
Jestem zadowolona ;)

Pobyt był mega nudzący ..bo musiałam leżeć .Ale ciesze sie że byłam badana na jakims wypasionym usg i przez fachowca w tej dziedzinie. ...Gaja zdrowa jak ryba :)

pozdrawiam Lady

Do góry