reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
ta pogoda mnie wykonczy dzisiaj nawet nosa z domu nie wystawilam w dodatk siedze sama i czekam na mojego M rany zwariowac mozna chyba sie dzis wybierzemy do tesciow rekreacyjnie ciekawe jak tam moja tesciowa ostatio mowila ze w zadnym wypadku Alan bo arabskie imie pewnie mysli ze nam przejdzie bo bylo kilka propozycji ale z mezem doszlismy do wniosku ze bedzie Alan i kropka a nawet dwie

ta pogoda mnie wykonczy dzisiaj nawet nosa z domu nie wystawilam w dodatk siedze sama i czekam na mojego M rany zwariowac mozna chyba sie dzis wybierzemy do tesciow rekreacyjnie ciekawe jak tam moja tesciowa ostatio mowila ze w zadnym wypadku Alan bo arabskie imie pewnie mysli ze nam przejdzie bo bylo kilka propozycji ale z mezem doszlismy do wniosku ze bedzie Alan i kropka a nawet dwie
Wasz synuś i to Wy wybieracie imię. U mnie było podobnie z wyborem drugiego imienia dla synka. Ma być Mikołaj Bartłomiej, to drugie imię po przyrodnim bracie. A mój tato na to, że ma być Kazik po nim! J tato, że ma być po nim Mietek. No to powiedziałam, że to nasze dziecko i my mu wybieramy imiona, oni już swoim dzieciom wybierali imiona, a teraz nasza kolej. I nie ma tematu od tamtej pory i jest sprawiedliwie:-)

Aurelia BINGO !! dobry argument wy juz wybieraliscie imie dla dziecka teraz nasza kolej :-D:-D:-D ja wiem o tym i sie nie dam ja lubie moja tesciowa bo jest zlota kobieta ale taka uparta ...:-D i ja tez wiec czasami wole mlczec

Pamiętacie jak kazałam wam trzymac kciuki?Chyba nie trzymałyśc ie bo nawet na autobus nie doszłam musiałam sie wrócić a małego odebrał dziadek.
Poślizgnęłam się na trawie i byłam cała w błocie aż mi sie płakać chciało!Z bezradności:no::no2:Kurtka i spodnie oczywiście do prania i troszke tyłeczek obity upadłam bokiem i naszczescie nic poważnego sie nie stało-zimy nie ma ani lodu a tu taki wypadek!:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No nic nie pisałam wczesniej bo mi az wstyd!Ten wiatr tez swoje zrobił nastepnym razem kamieni w kieszeń nabiore!:evil:

IWONKO!!!

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości.
Dużo uśmiechu, dużo radości,
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
Samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
happy_birthday.gif

k121.gif

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe Iwonko... dużo zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń.

Witam kochane!
Dziwną sytuacja od rana której się nie spodziewałam, kontrola z ZUSU w moim domu:shocked2: dzisiaj rano, zaskoczenie totalne. Dzwoni do mnie teściowa z dołu i mówi że jacyś państwo chcą się ze mną widzieć. 9 rano a ja zaspana zwlekam się z łóżka, oni chcieli sprawdzić czy jestem w domu, czy stosuję się do zaleceń lekarza i czy nie pracuję SZOK. Dobrze że akurat byłam w łóżku bo nieciekawie wyglądałam hehe.:baffled:
Nawet nie wiedziałam że ZUS organizuje coś takiego prócz komisji.:dry:

Mój lekarz mnie uprzedzał, że niestety oni w dalszym ciągu "nachodzą" kobietki w ciąży. :-( a ja w dalszym ciągu nie mam odzewu w sprawie zasiłku rehabilitacyjnego.

Witam,
Właśnie wróciliśmy z imienin u teściowej. Zaczyna kobieta powoli czaić o co chodzi w spedzaniu czasu z dzieckiem i bawiła się z Mieszkiem w chowanego. Szok. :szok: No ale herbatę to mu zrobiła praktycznie gotującą:angry:

Niesia, Ola - no obawy przed byciem mamą dwójki dzieci mnie również dotyczą. Mój Mieszko jest młodszy od Waszych pociech i chyba trudniej będzie mu sie przyzwyczaić, że nie ma mamy na wyłączność. Tymbardziej, że odkąd jestem na zwolnieniu mama jest od wszystkiego. Staram się o tym nie mysleć bo żyję nadzieją, że rzeczywistość pozytywnie mnie zaskoczy... :dry:

Mi sie tam Alan z arabskim nie kojarzy...a ty Wiktorio masz chyba męza o imieniu Oleg to chyba też nie polskie bo wiem że bardzo popularne na Ukrainie ;-)

reklama
Czesc majoweczki.Dziekuje za zyczenia!!!! Stara dupa ze mnie i tyle.Bylam u fryzjera a potem a Centrum Handlowym na zakupkach.Kupilam sobie dwie pary spodni,dwie bluzki tuniki,i na potem bluze biala sportowa fajna.A mojej corci kupilam sliczne rozowe okulary sloneczne i opaske plastikowa na glowe i dwie takie materialowe i spineczki i gumeczki do wlosow,ach bedzie jak mala modelka wygladac :)

Do góry