reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola, Niesia, agusiaa - ja tez zyje ostatnio w okropnym leku, co to bedzie.. dopiero niedawno uswiadomilam sobie ta prawde - juz za kilka !!! tygodni bede podwojna mama!!!
a jeszcze w naszej firmie (internetowa sprzedaz zabawek) najwiekszy sezon mamy juz od maja i tak do konca sierpnia.. maz bedzie niemalze tylko w niedziele w domu..
i moj synek - niecale poltora roczku, straszna przylepka..
i jak agusiaa, zyje marzeniem, ze rzeczywistosc okaze sie mniej stresujaca i uciazliwa, niz mi sie teraz wydaje..
najbardziej boje sie, jak ja sie rozdwoje dla tych malenstw..??? jednemu i drugiemu nalezy sie 100% mojej milosci i czasu... ehhhhhhhhhhhhhhhh :cool2: damy rade.. ;-)

aniusia, wspolczuje takich boli i przezyc okropnych! co za masakra, normalnie rozgrzewka przed porodem :szok: ale dziewczyno, ty wiedzialas, co ci jest?? piszesz, ze nikogo nie chcialas budzic.. uojezu, a gdyby to bylo cos gorszego???? wez ty sie nie lituj nad otoczeniem, co? ;-) bo nam w domu urodzisz, dobra samarytanko :-D buziaki za dzielnosc :-)

zwolinka
- hehe.. oszczedzaj sie, oszczedzaj.. w koncu mialo byc ponad rok od urodzin twojego pierwszego synusia ;-) pozdrawiam wczesna podwojna mamusie :-D

iwonko
- wszystkiego najjj :-D

ja dostalam troche kaski na konto i zaraz cos musze kupic malemu :-) i chce zakupic sobie pizamke i koszule do karmienia.. kurcze, mam wrazenie, ze jak nosilam Filipka to byl na allegro wiekszy wybor.
ktos pisal, ze udalo mu sie kupic fajna koszulke nocna z vienetta secret poza allegro - gdzie?? normalnie w sklepie z ciuszkami dla dzieci? czy jak?

reklama
Witam. Doczytałam ale za dużo nie napiszę bo zmęczona jestem.

Iwonka sto lat zdrowia, szczęścia i pomyślności!!! Piękny wiek ;-) ja też mam jeszcze 30 lat ;-);-);-)

Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku.

Witajcie dziewczyny , dzisiaj jest smutny dzień . Mąż mi wyjechał na szkolenie do Łodzi . Wyjecał 30 minut temu a ja juz tesknie za nim :-( . Pogoda u mnie taka sobie , ale moze zrobi sie jeszcze ładnie (mam nadzieje:-)) .

..aenye ta piżame do karmienia to ja kupiłam normalnie na takim placu z ciuchami w krakowie . Wiem ze sa tez w sklepach z bielizna . Napewno sa tez w Donnie ale kosztuja 39 zł .

:szok::-) wczoraj zamy:-)kałam i dzisiaj otwieram :-D:-D

Dzień dobry.

Wstałam do ubikacji ale już nie mam się gdzie położyc, bo mała i D śpią na skos łóżka :-(, pozostaje drugi pokój... i laptopek :-)

Przynajmiej nikt mi nie kładzie nóg na moje nogi, które ostatnio są trochę zmęczone.

Trochę zmartwiłyście mnie tymi oknami, bo zamierzałam w weekend przelecieć kilka. Zobaczę, jak się będę czuć (mężulek uważa, że ciąża to nie choroba i tylko on może być zmęczony :-() i co lekarks powie.

Mini ciuszki już są w szafie, tylko je poprać i poprasować. Wszystko takie maleńkie, już zapomniałam, jak to było... Muszę jeszcze proszek kupić i poprać. Myślałam nad "dzidziusiem" (nawet był w ofercie Makro) ale zastanawiam się, z drugiej strony nikt u nas nie jest alergikiem i dzidzia też może nie będzie.

Miłego dnia.

O, Vanessa mnie uprzedziła...
Niedługo mąż wróci a Ty będziesz miała czas dla siebie ;-).
Mój też by pojechał na jakieś szkolenie....
Pogoda u nas znośna, nawet widziałam kawałek niebieskiego nieba w łazience. W pokoju są chmury.

Witam własnie w tvn leci temat sepsy cos strasznego....:-(
Widze,że spać raniutko nie możecie dzieńdobry vanessa2 i jo-anna-on:-)
U mnie nie pada ale jakies chmurki w odległości sie pojawiaja ,ja zjadłam własnie jedna bułeczke ale zjadłabym jeszce jedna....:sorry2:zaraz lece zrobic .

Dziewczyny spotkałyście się może z biustonoszami do karmienia w rozmiarze A 75 ???:confused:Ja mam problem aby taki dostac ale panie w kazdym sklepie mówia ,że zaczynaja się te do karmienia od B-a ja sie w takim topie!!!Nawet nie wiecie jak to jest miec takie małe piersi ,nic nie można na siebie dostac!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A i nie wspomne te co maja big wielkie tez maja pewnie broblemy..........I tak źle i tak nie dobrze:no2::no2::no2:

Cześć Dziewczyny. Ja już po śniadaniu. Coś mi się dzisiaj ciężko oddycha:baffled:Mała tak się przekręciła i kopie mnie "do środka":confused:Czy Wy też tak czasami macie??Pozdrawiam

reklama
nie wiem co to znaczy "do środka" ale u mnie wczoraj wieczorem jak już leżałam włóżku to moja mała jakby oszalała!Skakała w tym brzuchu jak nigdy wszedzie mi się robiły góry i doliny szok aż bolało dobra lece temat wczesniaków w tvn-ie ...ide posłuchac:tak:

Do góry