reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aurelia, to jesteś jednak u J? I jak tam....??

No ale przecież zus nie może oczekiwać że przyszła mama będzie spędzała 24 godziny zamknięta w murach! Przecież nawet lekarz może zalecić jakieś krótkie spacery dla zdrowia, albo w przypadku kontroli może się przecież okazać, że akurat jesteś u lekarza itp.

reklama
Olu, jestem u J. Postanowiliśmy się z nią nie certolić, jak to sie mówi. Jutro kupujemy łóżeczko i komodę. A J jej wczoraj powiedział, że ma zniknąć i nie interesują go jej tłumaczenia.

Oj mialam ja dzisiaj nadrabiania :) 13 stron musialam przeczytać... Uff zajęlo mi to troszkę.

Iwonko
- wszystkiego najlepszego z okazji urodziek. Ślicznego i zdrowego dzidziusia, jak najmniej zmmartwień i spełnienia najskrytszych marzeń.

Zwolinka
- ja się dołączam do łojenia Ci skóry. Dobrze że jeszcze tylko 3 tyg ci zostało to może jakoś wytrzymasz. I nie totalnie nic. Oprócz oczywiście leżenia :)

Madamagda
- dobrze że ja się nigdzie z domu nie ruszam. Jak będą chcili mnie skontrolować to proszę bardzo... o każdej porze :)

Nie wiem jak to będzie teraz z moim zaglądaniem na bb. Dzisiaj skorzystałam z nieobecności brata. Nie chce żeby uważali mnie za jakiś ciężar więc staram się jak najmniej zmieniać rytm życia. Czuję się cholernym ciężarem dla wszystkich. Nic nie mogę zrobić, pomóc tylko leżę... ech, a dni sie dłużą... Oszczędzajcie się majóweczki żebyście same eż nie musiały tak leżeć.
Pewnie się już nie odezwe więc życzę miłej reszty dnia:)

Aleksandra, a u nas okropny wiatr - brrrrr!!

Dziubek, na pewno rodzina nie traktuje Cię jak ciężaru, przeciwnie - jestem przekonana, że cieszą się mogąc pomóc!! A brat chyba cały dzień w internecie nie siedzi, co? Chyba że ma taką pracę? Na pewno znajdziesz troszkę czasu na bb! :tak:

Cześć dziewczynki
Iwonko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowej i kochanej dzidzi i lekkiego porodu ;-)

A ja melduję że wszystko u nas w porządku, 20 marca mam usg, więc mam nadzieję że potwierdzi się nam chłopaczek. A tak poza tym to chodzę na wysokich obrotach, jeśli robienie czegokolwiek na tym etapie ciąży można nazwać wysokimi obrotami :-D:-D;-), ale staram się, staram..:sorry2: piorę ubranka, prasuję, dopakowuję torbę do szpitala i strach mnie łapie już tak na poważnie, że to wszystko dzieje się tak szybko :szok::szok::szok:, że znów czeka mnie poród!!! :szok::szok::szok:i jak ja sobie poradzę z opieką nad dwójką dzieci.

Kathy
marcheweczki mini dostaniesz bez problemu w Bomi bo ja tez tam biore :-D brokuly i te marcheweczki extra polaczenie :tak:

Aurelia tak trzymac na jej miejscu bym sie wyprowadzila bo sytuacja krepujaca ona za grosz rozumu nie ma a co o dumie mowic pipa glupia !!!

reklama
hej dziewczyny...
i ja jestem u mnie sprzatanie zaraz musze uciekac bo maluja u mnie grzejniki i drzwi olejna i smierdzi
chcialam wam powiedziec ze u mnie zaczely sie skurcze [przepowiadajace wczoraj troche przegielam z chodzeniem i takich boli dostalam ze myslalam ze sie skrece... ale przeszlo bylo lezenie i nogi do gory i spokoj narazie...

LAdy oby wszystko bylo dobrze...

Do góry