reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kathy - dopiero teraz przeczytałam że cię swędzi nawet po balsamowaniu. U mnie jak natłuszczę skóre to zaraz przechodzi. Ty lepiej powiedz to lekarzowi i zrób sobie to badanie .

reklama
Aniusia ja też tak mam z tym pępkiem:) jak leżę to wpada do środka. Dwa dni temu moja Julcia obudziła mnie bo wkładała sobie nóżkę w mój pępek.To się dopiero zdziwiłam:-D

Dzien dobry!

U nas piejna pogoda i narazie nie wyglada jak by mialo padac...
Ja dzis czekam na jedna wielka przesylke, a jutro na dwie druga duza przesylke... zamowilam duzo rzeczy potrzebnych dla siebie i dzidzi. m.in. pieluchy pampers new baby new born za 26 zl i sama nie wiem czy to tanio czy drogo...

Kathy, Asia, Maja - dajcie znac jak testowanie Jelp'a.:-D

Asiu - to pewnie dluga droga przed Toba jeszcze z tym szukaniem wozka.;-) My juz mamy 3 typy glowne, natomiast jeszcze zastanawiamy sie, czy nie pojezdzic o komisach i popatrzec jednak na uzywane..

Olu - dobrze, ze Maks juz prawie zdrowy.. piszesz, ze 700 zl za zlobek miesiecznie sie placi?? Jejku, myslalam, ze troche mniej... to pewnie i za przedszkole jeszcze wiecej...:baffled:

Milego dnia!

jeju, ale opłaty.....ja płacę za przedszkole do 200 zł, ale przważnie coś około 170 zł, z 3 posiłkami, opieka od 8.30 do 14.30

Łania ja dałam za Pampersy 20,99 w Rossmanie bo były w promocji.:-)
Wogóle uwazam ze ten sklep ma tanie kosmetyki, Sudocrem tez tam mozna kupic:-)

idę sobie kawkę zrobić........:-) jak ja wytrzymywałam bez kawy w pierwszej ciąży :confused::confused::confused:

ja tez sie przymierzam do kawy zapowiadali,że w całej Polsce cisnienie spada i nawet kawy ie pomoga !a musze wypic bo zasne a obiad kto zrobi???
Ale ja teraz zadko zwyka kawke pije bo sie nacytałam....dlatego kupuje ta ricore choc nie bardzo mi podchodzi na poczatku wcale nie mogłam jej pić(nie wiem co niby w niej takiego dobrego?)ale to chyba kwestia przyzyczajenia:baffled:

A ja sie wzielam za sprzatanko i zaraz ide myc okna na swieta zeby byly juz czyste.Mam po otwierane wszystkie okna i jest super cieplo i przyjemnie.
Łania Maksio Oli chodzi do prywatnego zlobka a te 700zl to jest i tak za pol dnia tylko bo caly dzien 1300zl.Mialam i ja swoja tam zapisac zeby poszla do dzieci ale nie ma kto mi dziecka tam zawozic.....
Nie wiem jak bedzie z przedzszkolem bo juz powinnam dziecko zapiusac ale kto ja bedzie rano zaprowadzal? Mi sie nie usmiecha dzieci z rana zrywac i leciec do przedszkola.Maz pracuje od 7 rano.

ja tez sie przymierzam do kawy zapowiadali,że w całej Polsce cisnienie spada i nawet kawy ie pomoga !a musze wypic bo zasne a obiad kto zrobi???
Ale ja teraz zadko zwyka kawke pije bo sie nacytałam....dlatego kupuje ta ricore choc nie bardzo mi podchodzi na poczatku wcale nie mogłam jej pić(nie wiem co niby w niej takiego dobrego?)ale to chyba kwestia przyzyczajenia:baffled:
eeee, moja lekarka twierdzi ze jedna dziennie nie zaszkodzi :-) nigdzie nie czytałam o szkodliwości kawy w ciąży...

reklama
Do góry