reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
    1. O jedną minutkę!!!!Ale ja mam wolniejszy internet!!!:-):-D:-D:-D
    2. No wstawiłam pranko bo testuje jelpa narazie do kolorów ,wstawiłam swoja bieizne bo ostatnio drapie sie po całym ciele jakbym miała alergie jakaś lub uczulenie na proszek lub płyn teraz to nie dojde:-(
    3. Ale zobacze jak po jelpie on dla alergików ale co ja wogóle mówie ja nigdy nie miałam alergii!!!:baffled::confused:Spróbuje może to drapanie przejdzie ,a teraz zasiadam do śniadanka bo mi sie w żołądku przewraca z głodu:-D:-D:-D

coś nawstawiałam ale nie wiem jak to usunąć:confused::confused::confused:
Kathy, witaj, a z tym swędzeniem to całe ciało łącznie z dłońmi i stopami czy tylko pod ubraniam? nasila się wieczorem?

he, tez dziś zamierzam testować Jelpa!!!!!!!!:-)
Witajcie w ten przepiękny poranek, jeeeeeeeeeeeeeejku dziecko wiosną to marzenie juz nie moge się doczekać :-D

A ja mam wysypkę na zgięciach łokć, ale to od mandarynek które teraz w strasznych ilościach potrafię pochłaniać.;-)
Ja już mam wypranie, wyprasowane wszystko, teraz sie nudzę do porodu. No może nie do końca nudzę, bo napisał do mnie promotor, że obejrzał moją pracę i że jest nieźle, ale...... jak zwykle chce żebym coś poprawiła, a potem zapomina co kazał poprawić i wraca do starej wersji, więc chyba nic nie ruszę, może zapomni hihihi. :-D
W nocy nie mogłam spać, mała kopała strasznie, czasami mam wrażenie że jej się tam coś dzieje, bo tak nerwowo się porusza, od razu mam wizję że zaplątała się w pępowinę albo co gorsze. Dobrze że za 2 tygodnie idę na USG.:happy2:

Kathy, witaj, a z tym swędzeniem to całe ciało łącznie z dłońmi i stopami czy tylko pod ubraniam? nasila się wieczorem?

swedzi całe cialo bez dłoni stóp ,twarzy i szyji .Chodzi ci może o to czy ie mam cholestazy?
Nie wiem właśnie i staram sie nie myśleć mówiłam juz lekarzowi bo nagorzej to brzuch swedzi a potem i ciało .Ale teraz w sr.ide do innego ,który mnie juz poprowadi do końca i jemu powiem o tych doegliwościach może na badania wyśle-niezaszkodzi przecież a może pomóc;-)

Witam. U mnie tez slonko ale zapowiadaja deszcz w calej polsce.A najgorsze to to ze podobno snieg w swieta moze padac.........
Ja jeszcze nie testowalam Jelpa,bo mam dwa wory do prania i czekam na ladna pogode na dluzsza mete.

reklama
Kurcze właśnie mówili w pogodzie że na zachodzie chmury dzisiaj a tak słonko jeszcze sie przebija jakbym wiedziała to bym wczoraj pranko wstwiła i ładnie by wyschło dzis nie wiadomo jak to sło ńce zachodzi to juz nie to samo a ładnie by wysuszyło no nic bywa..........:-:)-:)-(

A wy tak dziewczyny nie macie ,że coś was swedzi oprócz brzuszka????:confused:Czy tyko mnie tak??

Do góry