reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Łania_W My też chcieliśmy koniecznie turystyczne, ale te najładniejsze to z graco, a one wszystkie są niewymiarowe...Kobieta w sklepie mi mówiła, że można kupić ewentualnie materac piankowy i przyciąć (a ja bym chciała gryczano-kokosowy), więc ostatecznie stanęło na klasycznym szczebelkowym, a kojec to używany jakiś kupię za stówkę i nawet z bagażnika go nie będę wyciągać (na wyjazdy do dziadków). Myślę, że to najlepsza opcja(zresztą wydaje mi się, że nie chciałoby mi się składać co wyjazd tego łóżeczka)...

reklama
pola_1981ja to pewnie rozparceluję tą gotówkę dużo wcześniej (jakoś dziwnie moje konto lubi być co miesiąc obciążone debetem:-))
Łania_W Uwierz mi 11na + to wcale nie tak dużo:-). Ja mam już chyba 17, a jeszcze jak pójdę na zwolnienie to na porodówkę chyba Łukasz w przyczepce mnie zawiezie:-). Na początku stycznia na USG wyszło mi że dzidzia jest młodsza o jakieś 2 tyg., a dwa miesiące później tj. na pocz. marca, że jakieś 2 tyg. starsza!!!
W pracy to się śmieją, że z bliźniakami chodzę...

A Jaki Rozmiar Tego Tradycyjnego Kupujecie??

Kochana 120/60, te większe 140/70 to są te, które później możesz zaadoptować na tapczanik, bo tak się rozkładają. My kupilismy tradycyjne 120/60 z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami, no i koniecznie z trzema poziomami regulacji (dziecko leżące, siedzące i stojące). A co do termomentra kupiłam w smoczku- znajome zachwalają, a dla niemowlaka to chyba dobre, bo przy okzaji uspokaja, jak to smoczek ;-)

Nie wypełnienie kupiłam od innego Kołdra+poduszka 90x120 -AUKCJA PROMOCYJNA!!!!!! (317670256) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, bez problemu ją wyprałam i jest jak nowa, nic się z nią nie stało :-) niestety ta aukcja już jest zakończona, ale podejrzewam, że są nowe :-)

Co do łóżeczek turystycznych zastosowanych jako łóżeczka na "codzień" mam bardzo sceptyczne podejście. Po pierwsze, że niestety sa niewymiarowe, po drugie wcale nie poręczne i nie wygodne dla Maleństwa, bo miejsce leżące niestety nie jest tak stabilne jak w normalnych łóżeczkach, koleżanka miała przez chwilę i po miesiącu zmienili na normalne, a tamto zostało na wyjazdy

reklama
też mam usg DOPIERO za tydzień ale już bym chciała zobaczyć moją Zosie zwłaszcza że od ostatniego usg minęło już 3 tygodnia:baffled: teraz to już pewnie będzie zdecydowanie większa i cięższa:happy2: ale to dobrze niech rośnie:-)

Ostatnio zrobiła się bardzo ruchliwa i zastanawiam się czy ona czasami śpi:-p ale pewnie znowu będzie tak że jeden dzień prawie w ogóle nie będzie się ruszać ale następne 2 albo 3 to non stop:-p

Do góry