Łania_W My też chcieliśmy koniecznie turystyczne, ale te najładniejsze to z graco, a one wszystkie są niewymiarowe...Kobieta w sklepie mi mówiła, że można kupić ewentualnie materac piankowy i przyciąć (a ja bym chciała gryczano-kokosowy), więc ostatecznie stanęło na klasycznym szczebelkowym, a kojec to używany jakiś kupię za stówkę i nawet z bagażnika go nie będę wyciągać (na wyjazdy do dziadków). Myślę, że to najlepsza opcja(zresztą wydaje mi się, że nie chciałoby mi się składać co wyjazd tego łóżeczka)...
reklama
pola_1981ja to pewnie rozparceluję tą gotówkę dużo wcześniej (jakoś dziwnie moje konto lubi być co miesiąc obciążone debetem:-))
Łania_W Uwierz mi 11na + to wcale nie tak dużo:-). Ja mam już chyba 17, a jeszcze jak pójdę na zwolnienie to na porodówkę chyba Łukasz w przyczepce mnie zawiezie:-). Na początku stycznia na USG wyszło mi że dzidzia jest młodsza o jakieś 2 tyg., a dwa miesiące później tj. na pocz. marca, że jakieś 2 tyg. starsza!!!
W pracy to się śmieją, że z bliźniakami chodzę...
Łania_W Uwierz mi 11na + to wcale nie tak dużo:-). Ja mam już chyba 17, a jeszcze jak pójdę na zwolnienie to na porodówkę chyba Łukasz w przyczepce mnie zawiezie:-). Na początku stycznia na USG wyszło mi że dzidzia jest młodsza o jakieś 2 tyg., a dwa miesiące później tj. na pocz. marca, że jakieś 2 tyg. starsza!!!
W pracy to się śmieją, że z bliźniakami chodzę...
mm81
Majowe mamy'08
Dotkass a czy kupowalas moze od tego sprzedawcy posciel z wypelnieniem??? # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (320572240) - Aukcje internetowe Allegro
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A Jaki Rozmiar Tego Tradycyjnego Kupujecie??
Kochana 120/60, te większe 140/70 to są te, które później możesz zaadoptować na tapczanik, bo tak się rozkładają. My kupilismy tradycyjne 120/60 z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami, no i koniecznie z trzema poziomami regulacji (dziecko leżące, siedzące i stojące). A co do termomentra kupiłam w smoczku- znajome zachwalają, a dla niemowlaka to chyba dobre, bo przy okzaji uspokaja, jak to smoczek ;-)
Dotkass
Dotkass a czy kupowalas moze od tego sprzedawcy posciel z wypelnieniem??? # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (320572240) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wypełnienie kupiłam od innego Kołdra+poduszka 90x120 -AUKCJA PROMOCYJNA!!!!!! (317670256) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, bez problemu ją wyprałam i jest jak nowa, nic się z nią nie stało :-) niestety ta aukcja już jest zakończona, ale podejrzewam, że są nowe :-)
Dotkass
Co do łóżeczek turystycznych zastosowanych jako łóżeczka na "codzień" mam bardzo sceptyczne podejście. Po pierwsze, że niestety sa niewymiarowe, po drugie wcale nie poręczne i nie wygodne dla Maleństwa, bo miejsce leżące niestety nie jest tak stabilne jak w normalnych łóżeczkach, koleżanka miała przez chwilę i po miesiącu zmienili na normalne, a tamto zostało na wyjazdy
reklama
_madzia19_
przyszła mamusia
też mam usg DOPIERO za tydzień ale już bym chciała zobaczyć moją Zosie zwłaszcza że od ostatniego usg minęło już 3 tygodnia teraz to już pewnie będzie zdecydowanie większa i cięższa ale to dobrze niech rośnie:-)
Ostatnio zrobiła się bardzo ruchliwa i zastanawiam się czy ona czasami śpi ale pewnie znowu będzie tak że jeden dzień prawie w ogóle nie będzie się ruszać ale następne 2 albo 3 to non stop
Ostatnio zrobiła się bardzo ruchliwa i zastanawiam się czy ona czasami śpi ale pewnie znowu będzie tak że jeden dzień prawie w ogóle nie będzie się ruszać ale następne 2 albo 3 to non stop