Puchatka
Majowe mamy'08
No to ja już po wizycie i jest tak sobie znaczy nie jest dużo gorzej i tylko to się liczy jestem tak na granicy konieczności szpitala ale narazie zostajemy w domku z dalszym koniecznym leżeniem i oszczędzaniem się we wszystkim następna wizyta 2 kwietnia no chyba że wcześniej coś się zacznie dziać albo coś mnie zaniepokoi ale wierzę ze będzie dobrze wytrzymamy z pszczółką tyle ile będzie trzeba
tak poza tym to mi teściowa podniosła ciśnienie stwierdziła że ona by wolała żeby to jednka był chłopiec bo wnuczke to ona już ma i wiecie zrobiło mi się naprawdę przykro na dodatek oczywiście imię też się jej nie podoba ale mam to gdzieś
Kamilko no Tobie już faktycznie maluśko zostało
Dotkass ja proponuje takie pytanka wrzucać na watek z wyprawką dla maluszka zdecydowanie potem łatwiej cos znaleźć niż tu na głównym ale to tylko moja sugestia
tak poza tym to mi teściowa podniosła ciśnienie stwierdziła że ona by wolała żeby to jednka był chłopiec bo wnuczke to ona już ma i wiecie zrobiło mi się naprawdę przykro na dodatek oczywiście imię też się jej nie podoba ale mam to gdzieś
Kamilko no Tobie już faktycznie maluśko zostało
Dotkass ja proponuje takie pytanka wrzucać na watek z wyprawką dla maluszka zdecydowanie potem łatwiej cos znaleźć niż tu na głównym ale to tylko moja sugestia