reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziewczynki nie uwierzycie... ZUS łaskawie wypłacił mi wreszcie pieniądze. Fajnie, że jest już 10 marzec :wściekła/y:!!!

reklama
Wiesz co, aż tak bardzo się nie denerwowałam, bo wiem, że muszą wypłacić i mam w domu dwie wypłaty.

Ale chodzi mi o sam fakt :wściekła/y:
Już widzę, jak ja bym się spóźniła z jakąś deklaracja dla nich albo nie daj Boże ze składką ... to by się działo!!! :angry::angry::angry:

A po drugie, co maja powiedzieć ludzie, byłoby to jedyne źródło dochodów, albo gdy mało zarabiają i te pieniądze byłyby neizbędne? Jak przeżyć od pierwszego do pierwszego, skoro maja takie opóxnienia??

Witam:)

U nas znowu sliczne słoneczko świeci. Wczoraj męzuś przyniósł mi gałązkę z już rozwijającymi się listkami:) Ta wiosna tak wczesnie w tym roku. A ja tak uwielbiam własnie wtedy chodzić na spacerki. Zieleń na drzewach jest taka jasna, zywa. No cóż może w maju troszkę się nacieszę urokiem wiosny:)

Dzisiaj wstałam o 7. Chciało mi sie potwornie jeść. Zaraz po sniadaniu zachciało mi się spać i tak do 10.30 jeszcze pochrapałam sobie :)

Jak dobrze że mąż Natalii tak często się odzywa. Dzięki temu nie będziemy się zamartwiać. Trzymam kciukaski za córcię :)

cześc troszkę nas nie było...
wkurzyłam się bo lekarz na ostatnim USG wygadał mi płeć... a tak chciałam niespodziankę :D spełniło się moje marzenie, będzie druga córcia :-)

kurcze nie wiem jak tu się cytuje, nie mogę się połapać na tym forum :zawstydzona/y:
Aurelia za miesiąc kończę studia i tak jakoś nie było za bardzo czasu na neta

reklama
Witajcie kochane!
Ja już po sprzątanku, własnie robię obiad, a potem lecę na ostatnie dzidziusiowe zakupy, teściówka niespodziewanie sypneła kasą na wyprawkę :-):-):-):-):-)

Do góry