reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

naszła mnie ochota na drugie sniadanko hehe:sorry2:ide zrobić a zreszta mam zalecone dużo wypoczywać i nie przemeczac sie dlatego siedze w domku i robie to dla małej a tyle do sprzatnięcia......................................................
A od czego są mężczyźni???poprosze to pomoże jak wróci:-D.Dzis DZIEŃ CHŁOPAKA mężus dostał odemnie życzenia i cały zadowolony!!!!:-):-):-)No lece bo zgłodniałam chyba połowa z nas jeszcze spi albo korzysta z tak pieknej pogody-nie wiem jak u was u mnie cieplutko i przepeknie swieci słonko:tak::tak::tak::tak::tak:!!

reklama
Nie u mnie narazie slonka nie ma,ale liocze ze wyjdzie pozniej :)
Ja tez mam wrazenie ze tym razem wczesniej urodze,i tak bym chciala urodzic w majowy weekend:)

Dzien dobry Majoweczki!

Ja tez juz po sniadanku, a zaraz ide do lekarza... Mam nadzieje, ze da mi przedluzenie zwolnienia, bo do pracy wrocic nie moge... a u tej ginki jeszcze nigdy nie bylam, a do mojej termin za tydzien dopiero... no nic, mam nadzieje, ze zle nie bedzie...:/

Maja - ja mam podobnie z tym wrazeniem, ze dzidzia jest strasznie nisko... Tylko u Ciebie to juz 32 tydzien, wiec moze i tak powinno byc? A u mnie jeszcze 30 nie ma...:/

Dziewczyny a moja mała tez szybko odwróciła sie główka w dół(myślę ,że poczeka jescze)i to juz bedzie ze 3 tyg jak tak sobie na głowie stoi mi tylko przeszkadza ten piekielny ucisk na pechcerz .momentami mam wrazenie ,że tak mi na niego napiera ,jakby juz nie miała miejsca przeciaga sie i uciska a myśle ,że miejsca ma sporo jeszce i mogła bysie poprzewracac jeszce co?jak sadzicie jestem w 31 tyg to sporo czasu jej zostało ???
Aurelia - wspolczuje dalszych problemow ze snem... mi odpukac, to jak narazie przeszlo, pomaga wysilek dnia poprzedniego oraz to, ze pozno klade sie spac, a wczesnie wstaje.. no i zadnego posypiania w srodku dnia, bo wtedy noc ciezsza...

Milego dnia Kobitki, uciekam do lekarza.
:confused::confused::baffled:

Witam się też ja:-).
Wczorajszy cały dzień był pod znakiem kotka, dlatego mnie nie było.
A w nocy sobie posufitowałam, a jak!! Czasem mnie normalnie trzepie przez tą bezsenność, tymbardziej że nigdy na to nie cierpiałam....
:angry:

WITAM wszystkie Majóweczki w słoneczny poranek :-)

Aurelaia w sobotę też się tak umęczyłam. Obudziłam sie przed 2 w nocy i koniec :wściekła/y::wściekła/y: zasnełam po 6 rano, więc całą niedzielę byłam niedospana.
Dopadły mnie mysli, czy sobie z tym wszystkim poradzę... dziecko, dom, praca, w przyszłym roku miałam zamiar dodatkowo rozliczać jedną firme na zlecenie :baffled:
Tylko jak ja to wszystko pogodzę?? :confused::confused::confused:
Do tego wkurza mnie ten remont, a raczej jego brak :wściekła/y: i tak to się sama nakręciałam i nie spałam

Ola - hehe, to tu, to tam ;-) nie, ostatnio naprawde sporo zwolnilam i chyba bede miec wiecej czasu na bb :-)
tylko jeszcze mi sesja zostala do zaliczenia, a w sumie to dwie sesje, bo chcialabym caly rok jeszcze przed majem zaliczyc.. no zobaczymy.. mobilizacji nie mam, energii tez zero, najchetniej bym tylko lazila do ludzi (cos mi sie dziwnego w glowie wlaczylo, nie moge usiedziec w domu! to chyba lek przed tzw. 'zakopaniem sie w domu po porodzie' :rofl2: z Filipkiem mialam wtedy strasznego dola ;-) to teraz chce na maksa czas wykorzystac, zanim znowu utkne w domu na dobre ;-) ).. no i spac mi sie chce, jak sie tylko probuje uczyc :-D
no nie wiem, jak to sie pociagnie, zobaczymy..

Nie u mnie narazie slonka nie ma,ale liocze ze wyjdzie pozniej :)
Ja tez mam wrazenie ze tym razem wczesniej urodze,i tak bym chciala urodzic w majowy weekend:)
ja mam termin na majowy weekend, ale się bojęże wtedy pustki personelu będą :sorry2: no wiecie tak jak w niedzielę, jedna położna i wsio

Pola, Łania, u mnie to już jakiś rytułał, budzę się w nocy ok2 na tabletkę i koniec...A dziś to męczyły mnie w nocy tanie pampersy w carrfurze, kupić, czy nie?? Potem J zaczął chrapać, kotek mruczeć i jeszcze synek w brzuchu skakał i wszyscy w jednym łóżku, o matulu.
Na dodatek chodzić z bardzo nie mogę, a do kupienia zostało jeszcze łóżeczko i komoda! Osiwieję chyba:baffled:.

reklama
Do góry