reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ale powaznie, to pwowiem Wam, że po tych dzisiejszych wiadomościach, niestety nie najlepszych, to jakoś tak nie mam nastroju...

Co się dzieje, że nie można przejść ciąży spokojnie, bez komplikacji, bez stresu, nerwów i strachu o maleństwo??

No niestety,ja dopoki nie urodze i nie uslysze ze dziecko zdrowe to bede myslzec,Tak samo i obawaim sie troche porodu bo to wiadomo roznie z tym bywa.Dlatego kobieta jak urodzi i dostanie swoje malenstwo na brzuch czy wogole je zobacvzy i pocaluje to zapomina o wszystkim i sie cieszy ze szczescia.

Iwonka, i oby tak było - obyśmy wszystkie mogły cieszyć się z naszych maleństw... nawet mimo tego, że niektórym przychodzi to z takim trudem i wyrzeczeniami!

Natalia Jutro Ma Wywowalanie Porodu.mala Silna.dam Znac Jak Bede W Domu.dzis Nie Bylo Jej Lekazra Ale Podejrzewaja Ze To Poczatek Zatrucia Ciazowego.prosi O Trzymanie Kciukow.podrawiamy

Natalko, przyszły Tatusiu oraz Soniu - trzymamy kciuki z całej siły!!!!! Będziemy z niecierpliwością czekać na informacje i modlić się za Natalkę i Sonieczkę!

Nie no dzisiaj to juz naprawde za dużo!Same przykre,nieprzyjemne wiadomości :-:)no:myslę ,że to w końcu minie i zacznie sie nam wszystkim pokolei układać:tak:Badzmy wszystkie dobrej myśli........
Mi sie nawet nie chce siedziec na naszym forum przez to co sie stało i odeszła mi ochota na wszystko a szcególnie na jakies tam ciuszki i inne dzieciece rzeczy teraz nawet głowy do tego nie mam ale pierwszy srach miną i jestem ciut spokojniejsza dla dobra mojej Nelki.:blink:Dobranoc wszystkim bede śledziła nasze forum od czasu do czasu ale proszę zabierzcie te ciemne chmury z "majówek"!!!!!!:-(

reklama
Natalka, Sonia i Tatusiu myślimy o Was, a jutro cały dzień trzymamy kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej. Czekamy na dobre wiadomości.

Do góry