reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Natalia Jest Juz Zmeczona I Nie Ma Sily Na Walke.zamyka Sie W Sobie.juz O 8 Rano Bedzie Lekarz I Prawdopodobnie Od Razu Bedzie Miala Cesarke

kochani trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!! będzie miała wywyoływany poród, bo tak przeczytałam? czy cesarkę? walcz o cesarkę dla żony i Soni!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki oj ja niewiem co sie dzieje ale cos nad nami wisi ja dzis bylam u lekarza z nami ok ale mamy inny problem mam dola ze szok napisze jutro na watku zamketym bo dzis juz nie mam sily drazyc tego tematu

teraz najwazniejsza Sonieczka z Natalka Jest Moj Maz i JA trzymamy za was kciuki i myslimy o was zeby wszystko bylo dobrze

Natala trzymam kciuki.Oby porod/cesarka byl szybki i jak najmniej bolesny.A Sonia niech 10 punktow dostanie i wracajcie zdrowe jak najszybciej do domu :)

Trzymam kciuki za całą Waszą Trójkę!!!
Oby Sonia była silną dziewczynką, a wtedy wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry