reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć Kochane ja dziś wpadłam tylko na chwilkę, żeby się przywitać i życzyć miłego dnia. Przeczytałam, że Natalia jednak dziś ma cesarkę- będę trzymała kciuki, i modliła się za nie obie.
Jadę dziś do Mamci, dosyc ładna pogoda się zapowiada, więc może jakiś spacerek uskutecznimy. Nie wiem czy pojawię się jeszcze dziś, możliwe, że dopiero jutro (piszę na wszelki wypadek, żebyście nic złego nie podejrzewały, że coś się dzieje ;-))

Dziewczynki miłego dnia i myślcie pozytywnie
Natalka daj znać co i jak
Całuję Was mocno

reklama
Witam Was i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO WAM ŻYCZĘ Z OKAZJI DNIA KOBIET:-):-):-):-):-):-):-)
Mam nadzieję,że wszystko dobrze poszło u Natalki i Soni, czekamy na info:-(

Czesc Majoweczki...

Natala juz pewnie po operacji, mam nadzieje, ze wszystko dobrze...

Ja jakis nienajlepszy humor mam, pomimo, ze to nasz dzien dzisiaj, ale moze te wszystkie wczorajsze informacje tak na mnie podzialaly...

No nic... Wszystkiego Naj z okazji naszego Święta!:-) I miłego dnia!

Witam.

Ciekawe, czy Natalka i Jej Sonia są już razem po tej stronie brzucha. Trzymam za Was cały czas kciuki i życzęwszystkiego najlepszego!

Mam nadzieję, że zła passa w końcu się od nas odwróci. Pięknie isę robi na swiecie i to (i to słońce na niebieskim niebie) nastraja na optymistyczne myślenie.
Do maja niedaleko, trzymajmy się!

Wczoraj kupiłam obie biustonosz do karmienia z Triumpha, dzisiaj wybieram się kupić chapcie i może koszulę nocną (albą ją zamówię przez internet). Poza tym zagonię Darka, żeby mi ściągnął ze strychu ciuszki po Ani. Specjalnie nie odkurzałam jeszcze, bo się trochę naśmieci od włazu na strych. Myślę także, żeby w przyszłym tygodniu strzelić nowy kolor na ścianę w naszym pokoju. Jednym słowem wicie gniazdka w pełni...:-)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

W dniu Kobiet życzę samego szczęścia!

Natalko i Soniu nie mozemy sie doczekac kiedy zobaczymy was razem zdrowe i szczesliwe trzymajcie sie czujemy ze musi byc dobrze....

Ja tez od wczoraj wieczorem w kiepskiej formie chyba troche przecholowalam z schylaniem sie itp i mam tego efekty brzuszek bolał mocno w nocy i dzis mnie znów ciagnie tam na dole wiec juz chyba musze w koncu naprawde zaczac sie oszczedzac zupelnie dzis musze troche odpoczac:tak:

Witam wszystkie dziewczynki i składam najserdeczniejsze życzenia z okazji naszego święta!!!
Trzymam mocno kciuki za SONIĘ i jej Rodziców!
Pozdrawiam

Natalko i Soniu będzie dobrze trzymam kciuki za Was kobietki w dniu Waszego święta :tak::tak:dacie radę
Pozostałym majóweczkom w dniu święta kobiet życzę dużej ilości pozytywnych myśli teraz ich bardzo potrzebujemy ja wierzę że będzie dobrze i na tym staram sie skupiać to nie znaczy że się nie boję ale szukam dobrych myśli i pozytywnych przykładów zatem dobrego dnia:tak::tak:

reklama
Do góry