reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

O minka to super ze synek jest zdolny!No i te migdaly moze pomoga i imbir podobno jest dobry na mdlosci choc nie uzywalam
A co z suwaczkeim twoim???

reklama
co do mojego suwaczka to niestety na razie nie bedzie, bo nasze baby to tajemnica ;-) a wiem ze kilku moich znajomych poczytuje to forum ;-) i mam nadziej ze mnie nie wydadzą... niestety jest to spowodowane głównie sprawani finansowymi, w pracy nic nie wiedzą! rodzinka tez nie wie... bo jakby mój ex sie dowiedział to miałabym niestety problemy i to ostre... ten człowiek by mnie zgnębił psychicznie z zazdrości... to człowiek bardzo niebezpieczny :baffled: jesteśmy już 5 lat po rozwodzie a nie daje mi jeszcze normalnie żyć:-( on ma nawet już żonę, przez tą kobiete sie rozstaliśmy itp... ale nie może on znieść że mi tak dobrze sie układa :blink:

Witam, nowe Mamusie Majowe, cieszę się że coraz nas więcej na naszym pięknym majowym wątku.
zwolinka, normalnie jestem w szoku, całe szczęście, że odbyło się bez większych urazów, dbaj o siebie i o maleństwo. Widzę, że stresa nie tylko Ty miałaś ale pewnie wszyscy wkoło.;-)
Ja dziś idę do doktorka, powiem Wam, że serduszko mam dziś oglądać maleństwa i na pewno zobaczę, ale dodatkowo to moje też chyba będzie oglądane bo ciągle daje znać o sobie w bardzo nie przyjemny sposób:-(.

Czesc Kobietki:-)
Mam do Was pytanko... czy któraś z Was ma taki dziwn ból w okolicy kości ogonowej promieniujący na prawy pośladek i nogę??? Moze to spowodowane jest tym ze jestem szczupła a teraz sie rozrastam... a bó czasami jest nie do wytrzymania:-(
Pozdrawiam

Zwolinko kochanie całe szczęście,że Maleństwu nic się nie stało. Mam nadzieje,że Ty też kochanie dojdziesz szybciutko do siebie. No a spacerki ci się przydadzą, chociaz ja tez się zrobiłam leniwa i wozę dupcię autkiem.
Minka witaj w klubie bylych żon. Na szczęście mój były nie ma ze mną kontaktu. Byl Anglikiem i tez rozstaliśmy się przez inna kobietę. No ale 2 raz zawsze lepszy. Jednak jeżeli twój ex nie daje ci spokoju załatw go. Wystarczy,że na policji parę razy zgłosisz ,że Cię gnębi, zeby miec podstawę do wystąpienia do sądu o to,żeby mu sadownie zaborlinili się do Ciebie zbliżac. Nie daj się frajerowi...W razie co, my go zalatwimy. Niektóre chlopy sa jak psy ogrodnika- samemu nei zjedzą ale drugiemy nei dadzą. Może on sie po prostu boi ,że ktoś Ci daje więcej szczęście niż on...
Aniusia niestey nei wiem jak ci mogę pomóc. Może skontaktuj sie z lekazrem prowadzącym.
u mnie niestety nadal wymiotnie. Cokolwiek zjem ...Muszę kupić sobie też migdały. Może pomogą.
Całuski kochane Mamusie...

z ex nie chce mieć kontaktu ale on nam nie daje spokoju mamy syna i nie jest to łątwe gnój wszystko robi niby zgodnie z prawem a niestety dopiero jak zrobi mi krzywde fizyczną to sie nim zajmą!!! byłam na policji i w prokuraturze ale on to całkiem inna historia, bo to co on wyprawia to tylko na filmach sie spotyka... ja i tak mam 2 razy w miesiącu jakiś sprawy w sądzie z jego udziałem... :baffled: nie mówiąc że moje dziecko nie ma paszportu, psie alimenty itp... bo biedulek nagle zmienia prace, aby częściej sie spotykać z synem na mniej płatną, paszpart nie bo go wywiozę itp...

migdały to moje zbawienie.... :tak:

debil niech zajmie sie swoja żoną!!! a o ciązy nie mogę powiedziec, bo mały zaraz sie pochwali, a jego zonka w zeszłym roku urodziła w 9miesiącu martwe dziecko (tragedia!!!)i wówczas dopiero da mi popalić!!!

Hej kobitki!
Bylismy wczoraj u gina i wszystko dobrze:) widzielismy nasza fasolcie i jej bijące serducho. Termin na 20 maja potwierdzony chociaz z USG wychodzilo kilka dni pozniej ale pan doktor stwierdzil ze trzymamy sie wg OM. Buzka :-D

Minka to rzeczywiście cięzki masz orzech do zgryzienia.Ale w razie czego służe swoja osoba do wygadania się . Chroń swoja ciąże, chociaz rzeczywiście z żoną twojego ex nieciekawa sprawa. Przykre jak ktoś traci dziecko.
Trzymaj się Minka , chociaz łatwo się mówi. Ja na szczęście nie mam dzieci z moim byłym i nie muszę go oglądac.
Całuski dla Was. Zapomniałam w poprzednim poście przywitac wszystkie nowe Mamusie. Coraz więcej nas...
applaus1rq8.gif

reklama
Witam nowe majóweczki;-) Ja niestety nie mam powodów do zadowolenia :-( W niedziele miałam wypadek samochodowy i los mojego dzieciątka był na początku zagrożony :-( na szczęście już jest w porządku.
Zwolinka to straszne co napisałaś i szczęście, że wszystko skończyło się dobrze dla Ciebie i Maleństwa.

Witam wszystkie przyszłe Mamusie!:-)
Witam serdecznie kolejną majóweczkę :-)

Do góry