reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewczyny
Iwonko ja wiem,że sie łatwo mówi, ale nie martw się kochanie tymi szmerami tak bardzo. Ja jak bylam mala tez miałam szmery w sercu i samo przeszło. tzn może mi coś dali na to, ale serce mam jak dzwon i nie mam problemów. Więc nie martw sie na zapas. Na pewno będzie dobrze.
No za szybko się cieszyłam,że mi mdłości przeszły. Dzisiaj od rana bliskie spotkania z kibelkiem.
Mieliśmy dzisiaj spotkanie z położną- utoczyła mi krwi, zabrała próbkę moczu i dała kartę ciążową. Kolejne spotkanie za ok 6 tygodni. No ale na szczęście już za 13 dni będe w kraju i zaraz się udam do gina.
Co do usg 3D myślę,że to fantastyczna sprawa. Fajna pamiątka. Ja będe chciała jak najbardziej zrobić takie usg. Nie wiem jeszcze czy tu czy w Polsce. W Polsce taniej ale jak nie będe miała jak przyjechac do Polski to będzie w UK.
Caluski dla Wszystkich

reklama
JA JAK ZWYKLE W NOCY NADRABIAM:blink:JA FOLIK BIORE RAZ DZIENNIE W POPRZEDNIEJ CIAZY BRALAM DO KONCA I W TEJ ROWNIEZ:tak:Z MOIM SAMOPOCZUCIEM NIE NAJLEPIEJ:-( ALE TO CHYBA DLATEGO ZE MALY MI DOKUCZA PRZED WCZORAJ I WCZORAJ POSZEDL SPAC O 1 W NOCY:wściekła/y:ZA NIC NIE CHCIAL USNAC WCZESNIEJ :no:A TAK SIE CIESZYLAM BO PRZEZ TRZY DNI USYPIAL SAM AZ TU NAGLE BUM :-(NO I OD NOWA MUSIMY ZACZYNAC:dull:

no i jestem ja ;-)

byłam wczoraj u gina, wszystko w nalezytym porządeczku, co do folic mam rozdrabiac tabletke na proszek i brac...
wiecie okazalo sie ze mój gin juz nie pracuej w szpitalu i przy nastepnej wizycie za 3tyg. wybierzemy szpital w którym bedę rodzić i wówczas bede miała zmiane gina-z polecenia! juz sie boje... malenstwo ma juz 30mm i na 95% termin mam na 10 maj ;-) czyli moje urodzinki a tylko 5% szans na urodziny Roberta czyli na 18 maj :-(

mdłości nadal mam okropne gin twierdzi ze to bardzo dobrze...

Dzień dobry!
Ja znów niewyspana (Maks wcześnie wstaje) ale przy pracy. Chyba przestaje mnie mdlić, natomiast nadal jestem okropnie zmęczona. Dziś wraca mój M, którego nie było od niedzieli, może go bardziej zmobilizuję do opieki nad małym i będę mogła sobie ucinać drzemkę po południu? Byłoby idealnie ale pewnie tak się nie stanie znając życie.

Życzę wszystkim miłego dnia!

Minka, fajnie, że z dzidzią wszystko ok. Ja jutro zobaczę się ze swoim maleństwem, ciekawe co tam u niego słychać a raczej widać ;-)

MINKA SUPER ZE WSZYSTKO OK:-)JA WSTALAM RAZEM Z SYNKIEM O 8 DALAM MU MLECZKO I SIEDZIY SOBIE MOJ MAZ SPI:tak:OLA WIEM COS O TYM WCZESNYM WSTAWANIU NA SZCZESWCIE DZIS TAK NIE BYLO :blink:A CO DO MOJEGO MEZA TO ON MI BARDZO POMAGA RAZEM NA ZMIANE WSTAJEMY DO MALEGO GDY ON IDZIE NA 10.30 DO PRACY TO WSTAJE JA BO POPOLUDNIU MA PRZERWE 4 GODZINY I WTEDY JA OTPOCZYWAM A ON SIEDZI Z MALYM NO A GDY PRACUJE OD 14 TO WSTAJE ON I PRZERWY JUZ NIE MA:-pTAK WIEC STARAMY SIE UZUPELNIAC :tak:NAPRAWDE OD SAMEGO POCZATKU MI POMAGA KOCHANY JEST:-)

Witam:-)widze ze juz od rana klikalyscie :tak:
OlaK bedzie widac i slychac co tam u twojego malenstwa:tak::-)
Minka super ze wszystko ok!A lekarz z polecenia moze okaze sie wlasnie bardzo dobry:tak: A kiedy zalozysz sobie suwaczek???? Bo nie wiadomo ile jestes w ciazy kochana:tak:
Basiek udanej wizyty:-)
Cfcgirl wiem wiem ale wiesz ze czlowiek to zawsze w glowie ma jakies mysli.....choc ja jestem oczywiscie dobrej mysli:tak::-)
Karola to super ze maz ci tak pomaga bo moj to nie za bardzo jak mu powioem to cos zrobi a tak sam z siebie to ciezko mu to idzie.....ale juz ma zapowiedziane ze przy drugim dziecku nie bedzie mial tak lekko :tak::-D;-)
Milego dnia!

Witam Was moje drogie, proszę powiedzcie mi czy magnez można brać w ciąży? Od wczoraj mam okropne bóle,:-( zwłaszcza w okolicach serca i nie przestaje mnie boleć jedyny ratunek to wydaje mi się, że magnez. Czy któraś z Was też coś podobnego miała bądź ma?:blink:

Polka, ja brałam magnez w ciąży (ale późniejszej) na skurcze łydek. Jeżeli bardzo Cię boli to może lepiej poradzić się lekarza? Oby szybko przeszło!

reklama
Dzięki, jutro będę u gina to się zapytam, bo coś dodzwonić się nie mogę do niego. Najgorsze jest to, że nie przestaje boleć, ale maleństwu zachciało się tego pierwiastka chyba wszystko ze mnie wyciągnął;-)

Do góry