Natalka - Lekarze wiedza co robią. Na pewno mieli już mnóstwo takich przypadków i rodziły się śliczne i zdrowe dzidziusie. Może jeszcze przez weekend coś się zmieni. Może ciśnienie spadnie. Najważniejsze żebyś była dobrej myśli
reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Lekarze walczą z ciśnieniem już ponad tydzień i nic.Byłam na 3 dni znow w szpitalu i jestem zmęczona psychicznie.Mała dostaje już leki na rozwój płuc i teraz nam tylko modlitwa zostaje
Będziemy się modliły razem z Wami
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Iwonka młoda kapustka pychota, też bym zjadła z młodymi ziemniaczkami, oj bardzo, ale mi smaka narobiłaś
Aurelia super, że jesteś i że wszystko dobrze
Natalka też będę się modliła za Was kochane
Aurelia super, że jesteś i że wszystko dobrze
Natalka też będę się modliła za Was kochane
_madzia19_
przyszła mamusia
Tak to jest że jak nie zapłacisz czegoś to od razu ścigają ale jak oni mają zpłacić to nigdy się nie spieszą i nie martwią się że ktoś potrzebuje pieniądze bo nie ma z czego żyć.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
magdamagda ten sprzedawca ma cały czas te produkty, więc nawet jak skończy się ta aukcja będzie następna, więc myślę, że możesz kupic w przyszłym miesiącu :-)
M
madamagda
Gość
W następnym mięsciącu mam nadzieję że bedzie troszkę lepiej, więc pewnie kupię.magdamagda ten sprzedawca ma cały czas te produkty, więc nawet jak skończy się ta aukcja będzie następna, więc myślę, że możesz kupic w przyszłym miesiącu :-)
Olu
Mi wypłacili zasiłek tylko za 20 dni, reszta za miesiąc
Może wcześniej nie zarabiałam dużo bo 1500 zł ale jakoś starczało, a ZUS wypłacił mi niecałe 900 zł więc jest różnica.
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Aurelia zgadzam się z Dziubkiem zero głaskania bo choć to miłe i ręce jakoś same wędrują w dół to jednak dodatkowo pobudza macicę do skurczów więc to kolejna rzecz na któa ja mam szlaban od początku plus przytulanki i człowiek ma zero czułóści w jedną i drugą strone ale damy radę
Natalko sonia to silna dziewczynka i napewno obie dacie radę wiem że to musi byc dla Ciebie strasznie bo my kurcze chyba aż czasem nadto świadome jesteśmy modlimy się z Wami i za Was
Iwonko kapustka jak najbardziej i do tego włąsnie młode ziemniaczki z masełkiem i cebulkowym szczypiorkiem ehh marzenie aż język sam ucieka
Natalko sonia to silna dziewczynka i napewno obie dacie radę wiem że to musi byc dla Ciebie strasznie bo my kurcze chyba aż czasem nadto świadome jesteśmy modlimy się z Wami i za Was
Iwonko kapustka jak najbardziej i do tego włąsnie młode ziemniaczki z masełkiem i cebulkowym szczypiorkiem ehh marzenie aż język sam ucieka