reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

OlaK jestesmy na 50 centylu czyli w sam raz jak na dziewczynke.86cm i 12.600waga:-)
Puchatka ja bede miala robione teraz badanie usg3D w tym waznym okresie po 12 tygodniu,takie dokladne na jakies genetyczne sprawy itd...:-)juz sie nie moge doczekac.Razem z wizyta ginekologiczna zaplace 250zl:tak:

reklama
Martwie sie troszke bo wiadomo jestem matka,najdziwniejsze jest to ze do tej pory nic nikt nie zauwazyl wczesniej.A dzis nie bylo pediatry Vanesski tylko inna nas przyjmowala i odrazu do mnie z pytaniem czy bylismy juz na konsultacji z kardiologiem????? A ja jej mowie ze nie bo nikt wczesniej nie mowil o takiej koniecznosci.....

szczerze to mnie kusi takie USG bo to jednak fajna pamiątka i myślałam o tym żeby je zrobić tak koło 20 tygodnia bo wtedy jeszcze dzidzia ma miejsce i dosyc dobrze widac a jednocześnie jest już na tyle duża że wszystko ładnie widac :tak::tak:

no fakt juz powinien byc wątek czerwiec 2008 ale pewnie nim sie obejrzymy to nie my będziemy na końcu listy a na początku :tak::tak::-) zresztą mnie sie wydaje że dopiero wczoraj zobaczyłam moja bladziutką kreseczkę a to już miesiąc minął :szok:
co do mijającego czasu to postanowiłam sprezentować samej sobie coś takiego pamiętnik mamy

Witam majóweczki:-) w sobotę i niedzielę męczyłam się na uczelni a wczoraj wreszcie mogłam się porządnie wyspać. Mam pytanko do dziewczyn które rodziły w trakcie trwania roku akademickiego i studiowały oczywiście. Możę to jeszcze troszkę za wcześnie ale już się zastanawiam jak to z tymi studiami będzie. No więc czy niedługo przed porodem zrezygnowałyście ze studiów, wzięłyście dziekankę czy kszt. indywidualne?? Nie chciałabym tracić roku dlatego pytam. wielkie buziaki dla Was

reklama
Do góry