reklama
M
madamagda
Gość
Vanessa
GRTAULUJĘ jesteście sławne, a ten artykuł dotyczy planu nowej ustawy która pozwalała by zwalniać kobiety ciężarne z pracy, obłęd dosłowny.
GRTAULUJĘ jesteście sławne, a ten artykuł dotyczy planu nowej ustawy która pozwalała by zwalniać kobiety ciężarne z pracy, obłęd dosłowny.
asiaa27
Majowe mamy'08
GratulacjeFajna pamiątka dla Zuzi
mm81
Majowe mamy'08
Czesc.Ledwo wstalam a najchetniej znowu polozylabym sie spac
Kathy wg tej tabelki co maja wkleila to wszystko w porzadku z waga Twojej coreczki wiec na pewno w szpitalu tylko to potwierdza.Wiec nie martw sie na zapas i wracaj do nas szybko :-)
Vanessa fajne zdjecie.A na ten projekt ustawy pozwalajacej zwalniac kobiety w ciazy i ludzi w wieku przedemerytalnym to az mi brak cenzuralnych slow
Kathy wg tej tabelki co maja wkleila to wszystko w porzadku z waga Twojej coreczki wiec na pewno w szpitalu tylko to potwierdza.Wiec nie martw sie na zapas i wracaj do nas szybko :-)
Vanessa fajne zdjecie.A na ten projekt ustawy pozwalajacej zwalniac kobiety w ciazy i ludzi w wieku przedemerytalnym to az mi brak cenzuralnych slow
Vanessa - Twoja mała to już od maleńkości przyzwyczaja sie do bycia sławną
Jak ta ustawa wejdzie w życie to chyba sami faceci będą sobie rodzić dzieci. Masakra... przecież trzeba z cz
egoś żyć i mieć zapewniony ten komfort psychiczny powrotu do pracy.Ech... szkoda gadać...
Jak ta ustawa wejdzie w życie to chyba sami faceci będą sobie rodzić dzieci. Masakra... przecież trzeba z cz
egoś żyć i mieć zapewniony ten komfort psychiczny powrotu do pracy.Ech... szkoda gadać...
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pola
to ja piszę pracę!!!!:-):-):-) Tz już skończyłam Polu napisała bym prywatną wiadomość, ale coś mi szwankuje.
Dziekuję za odzew :-)
Napiszę później do Ciebie na privie, bo u mnie też coś szwankuje
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Vanessa
Wczoraj słyszałam o tym w Wiadomościach. Powariowali do reszty opamietają się, jak już kobiety przestaną zachodzić w ciążę.
Bo OK zwolnią ciężarną i co dalej? Jestem ciekawa, który pracodawca zatrudni kobietę w ciązy?
Czyli co? To będzie jakaś kara za to, że kobieta zdecydowała się na dziecko??
wspaniała polityka prorodzinna... GRATULUJĘ!!!!
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Tu jest cały artykuł
Super Express - Polityka
Super Express - Polityka
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
NIC TYLKO UCIEKAC Z TEGO KRAJU!!! TAK SIĘ TO SKOŃCZY!!!