reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Vanessa
GRTAULUJĘ jesteście sławne, a ten artykuł dotyczy planu nowej ustawy która pozwalała by zwalniać kobiety ciężarne z pracy, obłęd dosłowny.:wściekła/y:

Czesc.Ledwo wstalam a najchetniej znowu polozylabym sie spac

Kathy wg tej tabelki co maja wkleila to wszystko w porzadku z waga Twojej coreczki wiec na pewno w szpitalu tylko to potwierdza.Wiec nie martw sie na zapas i wracaj do nas szybko :-)

Vanessa fajne zdjecie.A na ten projekt ustawy pozwalajacej zwalniac kobiety w ciazy i ludzi w wieku przedemerytalnym to az mi brak cenzuralnych slow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Vanessa - Twoja mała to już od maleńkości przyzwyczaja sie do bycia sławną :)

Jak ta ustawa wejdzie w życie to chyba sami faceci będą sobie rodzić dzieci. Masakra... przecież trzeba z cz
egoś żyć i mieć zapewniony ten komfort psychiczny powrotu do pracy.Ech... szkoda gadać...

Vanessa
GRTAULUJĘ jesteście sławne, a ten artykuł dotyczy planu nowej ustawy która pozwalała by zwalniać kobiety ciężarne z pracy, obłęd dosłowny.:wściekła/y:

Wczoraj słyszałam o tym w Wiadomościach. Powariowali do reszty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: opamietają się, jak już kobiety przestaną zachodzić w ciążę.
Bo OK zwolnią ciężarną i co dalej? Jestem ciekawa, który pracodawca zatrudni kobietę w ciązy?

Czyli co? To będzie jakaś kara za to, że kobieta zdecydowała się na dziecko??

wspaniała polityka prorodzinna... GRATULUJĘ!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry