reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Kathy, wszystko będzie dobrze! może rzeczywiście dzidzia będzie malutka i powoli przybiera, a ile ważył Twój syn?
synek wąył 2800 także duzy też nie był z tym ,że Oli jest od innego taty (nie wiem ile sam ważył ale był wysoki) a z meżem to moje pierwsze dziecko wyczekiwana dziewczynka i tak nas lekarz zmartwił,że bez słowa z gabinetu wyszliśmy myślałam ,że sie porycze ale sie trzymam dla małej BEDZIE DOBRZE!!!!!MUSI!!!!!!!!!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
DZIĘKI ZA SŁOWA OTUCHY ŻEGNAM SIE I IDE SPAĆ JAK WYJDE ZE SZPITAL DAM ZNAĆ NAPEWNO JESTEM Z WAMI BO DOBRZE JEST CZASEM POROZMAWIAĆ A WIADOMO ROZMOWA ŁACZY LUDZ A MY MAMY TU WSPÓLNY CEL I TEMAT:URODZIĆ ZDROWE DZIECI W TERMINIE!!!!
PA CAŁUJE MAMUŚKI WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
PA CAŁUJE MAMUŚKI WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
no widzisz, wg tej tabelki którą wkleiłam to waga Twojego synka w 31 tyg. była taka sama!!!! :-)
będzie dobrze!
maju a skąd masz taka tabelke wiarygodna ona troche mnie pocieszyłaś widzisz dobrze,że jesteście czasem pomożecie
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Jestem dziś pierwsza?? No ale wczoraj poszłam pierwsza spać , bo o 21.30 ha ha.
Kathy, dziewczyny mają rację, wszystko będzie dobrze, a z córeczką wszystko na pewno jest w porządku. Nie ma innej opcji.
Dziewczyny, a co z Tolką? Miała mieć wczoraj te badania serduszka dziecka i się nie pokazała. Mam nadzieję, że jest dobrze u nich. Czekam na jakieś wieści.
U mnie słoneczko świeci, mój pojechał w delegację a ja uziemiona w domku. Przejdę się chociaż do sklepu.:-)
Kathy, dziewczyny mają rację, wszystko będzie dobrze, a z córeczką wszystko na pewno jest w porządku. Nie ma innej opcji.
Dziewczyny, a co z Tolką? Miała mieć wczoraj te badania serduszka dziecka i się nie pokazała. Mam nadzieję, że jest dobrze u nich. Czekam na jakieś wieści.
U mnie słoneczko świeci, mój pojechał w delegację a ja uziemiona w domku. Przejdę się chociaż do sklepu.:-)
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Witam Was moje drogie... u nas mimo złych przepowiedni na razie wiosna
Karola, trzymaj się...trudno dobrać słowa pocieszenia, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą....
Kathy, na pewno wszystko okaże się być w porządku, bo przecież inaczej być nie może odezwij się, jak tylko będzie to możliwe....
I bardzo bardzo się cieszę, że Krzyś jednak się nie daje i walczy z tym przebrzydlym choróbskiem...na pewno zwycięży...:-):-):-):-)
Karola, trzymaj się...trudno dobrać słowa pocieszenia, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą....
Kathy, na pewno wszystko okaże się być w porządku, bo przecież inaczej być nie może odezwij się, jak tylko będzie to możliwe....
I bardzo bardzo się cieszę, że Krzyś jednak się nie daje i walczy z tym przebrzydlym choróbskiem...na pewno zwycięży...:-):-):-):-)
reklama