reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Kathy trzymam kciukasy, nic się nie martw jutro się wszystko wyjaśni z tym żołądeczkiem, może faktycznie będzie mała teraz a potem będzie w oczach rosła nic sie nie przejmuj;-).
Ja też już lecę spać, dobranoc :-)

reklama
Kathy, wszystko będzie dobrze! może rzeczywiście dzidzia będzie malutka i powoli przybiera, a ile ważył Twój syn?

synek wąył 2800 także duzy też nie był z tym ,że Oli jest od innego taty (nie wiem ile sam ważył ale był wysoki) a z meżem to moje pierwsze dziecko wyczekiwana dziewczynka i tak nas lekarz zmartwił,że bez słowa z gabinetu wyszliśmy myślałam ,że sie porycze ale sie trzymam dla małej BEDZIE DOBRZE!!!!!MUSI!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

no widzisz, wg tej tabelki którą wkleiłam to waga Twojego synka w 31 tyg. była taka sama!!!! :-)
będzie dobrze!

Kathy - bedzie dobrze, nie martw sie. Pozatym tez moze byl blad w pomiarach podczas usg bo tu ponoc czesto sie pomylki zdarzaja..

Dobrej nocy Majoweczki.

DZIĘKI ZA SŁOWA OTUCHY ŻEGNAM SIE I IDE SPAĆ JAK WYJDE ZE SZPITAL DAM ZNAĆ NAPEWNO JESTEM Z WAMI BO DOBRZE JEST CZASEM POROZMAWIAĆ A WIADOMO ROZMOWA ŁACZY LUDZ A MY MAMY TU WSPÓLNY CEL I TEMAT:URODZIĆ ZDROWE DZIECI W TERMINIE!!!!
PA CAŁUJE MAMUŚKI WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

z med-forum przekopiowałam :-):-):-)
dobrej nocy i trzymaj się !!! odezwij się po powrocie, albo najlepiej niech mąż laptopik podrzuci do szpitala :tak:

Jestem dziś pierwsza?? No ale wczoraj poszłam pierwsza spać , bo o 21.30 ha ha.

Kathy, dziewczyny mają rację, wszystko będzie dobrze, a z córeczką wszystko na pewno jest w porządku. Nie ma innej opcji.

Dziewczyny, a co z Tolką? Miała mieć wczoraj te badania serduszka dziecka i się nie pokazała. Mam nadzieję, że jest dobrze u nich. Czekam na jakieś wieści.

U mnie słoneczko świeci, mój pojechał w delegację a ja uziemiona w domku. Przejdę się chociaż do sklepu.:-)

Witam Was moje drogie... u nas mimo złych przepowiedni na razie wiosna :)
Karola, trzymaj się...trudno dobrać słowa pocieszenia, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą....
Kathy, na pewno wszystko okaże się być w porządku, bo przecież inaczej być nie może:tak::tak::tak: odezwij się, jak tylko będzie to możliwe....

I bardzo bardzo się cieszę, że Krzyś jednak się nie daje i walczy z tym przebrzydlym choróbskiem...na pewno zwycięży...:-):-):-):-)

reklama
Witam wszystkie Majóweczki w ten słoneczny dzionek :-)

Nie było mnie z Wami kilka dni, więc zabieram się za nadrobienie zaległości.

Bardzo się cieszę, że z małym Krzysiem już jest lepiej :tak::tak::tak: oby tak dalej.

Do góry