reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dziewczyny, która z Was pisała, że studiuje Rachunkowość we Wrocławiu i pisze pracę magisterską?

Jestem na Akademi Ekonomicznej na "podyplomówce" właśnie na rachunkowości :-) i chciałabym się czegos dowiedzieć. proszę o kontakt :)

reklama
Dziewczyny, która z Was pisała, że studiuje Rachunkowość we Wrocławiu i pisze pracę magisterską?

Jestem na Akademi Ekonomicznej na "podyplomówce" właśnie na rachunkowości :-) i chciałabym się czegos dowiedzieć. proszę o kontakt :)

To chyba była Madamagda z tego co pamiętam.

:-(Hej juz jestem miałam dac znać po usg no i niestety nie mam miłych wiadomośći:-:)-(.Otórz dziewuszka 101% potwierdzona ale jutro ide do szpitala i musimy sie rozstac na pare dni bo nie moge zabrac laptopa (mąż potrzebuje a mamy jeden):-(.Zmartwił mnie lekarz ogromnie ale jestem dobrej myśli.................
Moje dziecko mało przybrało a do tego nie można było zobaczyć żoładka -pół godziny mi jeżdził głowica i nic!ale najgorsze ta waga powinno mieć ok.1800 a ma 1367 kg i w ciagu mc przybrała tylko ok.300 g a to mało jak na 31 tydz!!!!!!!!!!!
Choć nie uwzglednone ,że bedzie mała dzidza i oby tak było:tak::-(!Tylko nie wiem czy przespie te noc taki szok przezyłam taka wiadomość.......
tyle mcy było wszystko ok.a tu buuuuuuuuuuuuu ryczeć sie chce:-:)shocked2:
my z mężem też mało ważyliśmy przy porodzie bo ja 2800 a maż 2500 to może niunia bedzie mała jak na dziewuche martwie sie ale jutro bede pewna porobia badania i moze wyjde za pare dni

Kathy
trzymaj się, będzie dobrze, ja będę miała podobnie z waga Niuni- lekarz powiedział mi, że jest drobniutka i urodzi się pewnie ok 2800, 3000, ale my też ważylismy mało, Mój Robert był wczesniakiem, a ja urodziłam się co do dnia, ale ważyłam tylko 2300. Jestem z Tobą myślami, dawaj znać jak tylko coś będziesz już wiedziała. Buźka

Witam wtorkowo:)

U mnie słoneczko co jakis czas przebija się przez chmury. Ale ogólnie jest paskudnie.

Kathy - pewnie już nie przeczytasz mojego pocieszenia bo do szpitala pojechałaś. Ale ja trzymam mocno kciuki żeby badania wyszły ok:)

Vivien, Grześ - Krzysio to mocny chłopak. I niech je jak najwięcej skoro lubi to szybciutko do prawidłowej wagi djedzie.

Iwonko - ale szalejesz na zakupach:) Ja wczoraj oglądałam a dzisiaj zamawiam sobie rzeczy. Tylko nie tak dużo jak Ty:) Muszę troszkę stopniowac zakupy bo mężuś na zawał mi padnie :)

Zaraz siadam i zamawiam: koszulke do karmienia, 2 staniki do karmienia i śliczny komplecik dla malutkiej.

I ja Was witam serdecznie. Mój mąż też wyjechał i do końca tygodnia będę sama.Dobrze że mogę z Wami popisać:-)U mnie świeci słoneczko ale to chyba tylko chwilowe. Teraz wcinam śniadanie:)Ostatnio szaleję za jaśminową herbatą. Polecam:tak:Pozdrawiam

Pola
to ja piszę pracę!!!!:-):-):-) Tz już skończyłam :tak::tak: Polu napisała bym prywatną wiadomość, ale coś mi szwankuje.

Grzesiu i Vivien, cieszę się bardzo że wasz synek czuje się już lepiej, teraz tylko czekać az wyjdzie ze szpitala i połozy się we własnym łóżeczku.

Kathy
Ja również uważam że moze to był błąd lekarza, USG pokazuje mniej więcej wagę dziecka, często zdarzają się pomyłki.

U mnie kochane tez słoneczko czasem się przebija przez chmurkę :-), a miała przyjśc zima- i byle by nie przyszła, mogłoby juz tak zostać i zacząć robić się coraz cieplej, bo ciasno mi już w płaszczyku ;-)

Dziś biorę się za prasowanie i pranie drugiej partii rzeczy dla Niuni- dziś pościel i ręczniczki :-)

Wczoraj wieczorem i dzis rano miałam dziwne skurcze, takie dziwne kłucie w dole, nie wiecie co to może być?? Może skurcze Braxtona Hicksa (przygotowujące macicę powolutku do porodu)- mam nadzieję, bo nie chciałabym teraz zacząć rodzić :-(

reklama
Do góry