Iwonka - ja tak samo, troche u jednego zamawiam, a troche u drugiego.. bo wlasnie chce te majtasy siateczkowe zamowic, a u tego co ja znalazlam to nie ma... no i gaziki do pepka i pizama, bo bardzo mi sie podoba. I biustonosz tez chyba zamowie, bo cena naprawde smieszna, a do szpitala bedzie jak znalazl i jak sie z rozmiarem rozmine, to nie bedzie szkoda. A reszte zamowilam tego drugiego bo taniej no i tez byly inne rzeczy, ktorych tu nie bylo.
Nie wiem dziewczyny czy Wy tez coraz bardziej odczuwacie ciaze, ale mi moj organizm coraz czesciej odmawia poslusenstwa... teraz tarzam sie z laptopem po dywanie, szukajac pozycji, w ktorej by mnie kregoslup nie bolal... bo siedziec to juz nie moge, tak mnie boli na wysokosci zeber, jakby ktos jakis szpikulec mi wbil.
Nie wiem dziewczyny czy Wy tez coraz bardziej odczuwacie ciaze, ale mi moj organizm coraz czesciej odmawia poslusenstwa... teraz tarzam sie z laptopem po dywanie, szukajac pozycji, w ktorej by mnie kregoslup nie bolal... bo siedziec to juz nie moge, tak mnie boli na wysokosci zeber, jakby ktos jakis szpikulec mi wbil.