reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Asiaa - gratuluje, mozesz juz odetchnac i zajac sie przyotowaniami do porodu.:-D

Ola - moze masz racje, warto sprobowac ze wzgledu na cene... a kazda z nas ma inny gust i moze mi akurat tez Dzidzius podpasuje.:-)

reklama
asiaa
GRATULACJE!!!!!! Zazdroszczę ci, ja muszę czekac do czerwca na obronę.

Własnie ugotowłam sobie spaghetti i mam zamiar zjeść bardzo duuużo bo to pranie i prasowanie mnie wykończyło, własnie nastawiłam ostatnię partię ciuszków. :-):-)

asiaa, gratuluję serdecznie!!

Ja zostaję przy Dzidziusiu, mam nadzieję, że mi się zapach spodoba.:-)

Madamagda, to fajnie, dużo mam jest zadowolonych.
A ja będę miała teraz pod nosem Carrfura, bo otwierają na Granicznej już w środę. 5 minut spacerkiem będzie. Może się trafią jakieś fajne promocje na pieluszki albo proszek...

Ja właśnie gotuje makaron do zupki :-) zaraz będę jadła...

Assia
gratuluję

Przed chwila wyjęłam pierwszą partie ciuszków i pachną ślicznie, bo tylko i wyłącznie świerzością :-D, no a teraz druga partia, a trzecia to chyba jutro, bo nie wiem gdzie powieszę :confused:

No i jutro tez ręczniczki dla Małej i pościel wypiorę :-)

Jejku juz coraz bliżej :-D

Aurelia tez na siebie uważaj, lez, odpoczywaj, byle maluszek jak najdlużej posiedział pod serduszkiem

reklama
Do góry