reklama
M
madamagda
Gość
asiaa
GRATULACJE!!!!!! Zazdroszczę ci, ja muszę czekac do czerwca na obronę.
Własnie ugotowłam sobie spaghetti i mam zamiar zjeść bardzo duuużo bo to pranie i prasowanie mnie wykończyło, własnie nastawiłam ostatnię partię ciuszków. :-):-)
GRATULACJE!!!!!! Zazdroszczę ci, ja muszę czekac do czerwca na obronę.
Własnie ugotowłam sobie spaghetti i mam zamiar zjeść bardzo duuużo bo to pranie i prasowanie mnie wykończyło, własnie nastawiłam ostatnię partię ciuszków. :-):-)
asiaa27
Majowe mamy'08
:-)
asiaa27
Majowe mamy'08
Ja dzisiaj na obiad robię naleśniki z seremStrasznie za mną chodzą
M
madamagda
Gość
Mi dzidziuś pasuje:-):-):-):-) i doprał dużo starych plam z ubranek które podarowała mi szwagierka.
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Madamagda, to fajnie, dużo mam jest zadowolonych.
A ja będę miała teraz pod nosem Carrfura, bo otwierają na Granicznej już w środę. 5 minut spacerkiem będzie. Może się trafią jakieś fajne promocje na pieluszki albo proszek...
A ja będę miała teraz pod nosem Carrfura, bo otwierają na Granicznej już w środę. 5 minut spacerkiem będzie. Może się trafią jakieś fajne promocje na pieluszki albo proszek...
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja właśnie gotuje makaron do zupki :-) zaraz będę jadła...
Assia gratuluję
Przed chwila wyjęłam pierwszą partie ciuszków i pachną ślicznie, bo tylko i wyłącznie świerzością , no a teraz druga partia, a trzecia to chyba jutro, bo nie wiem gdzie powieszę
No i jutro tez ręczniczki dla Małej i pościel wypiorę :-)
Jejku juz coraz bliżej
Aurelia tez na siebie uważaj, lez, odpoczywaj, byle maluszek jak najdlużej posiedział pod serduszkiem
Assia gratuluję
Przed chwila wyjęłam pierwszą partie ciuszków i pachną ślicznie, bo tylko i wyłącznie świerzością , no a teraz druga partia, a trzecia to chyba jutro, bo nie wiem gdzie powieszę
No i jutro tez ręczniczki dla Małej i pościel wypiorę :-)
Jejku juz coraz bliżej
Aurelia tez na siebie uważaj, lez, odpoczywaj, byle maluszek jak najdlużej posiedział pod serduszkiem
reklama
M
madamagda
Gość
Aurelia
własnie słyszłam reklamę w radio, fajnie że będziesz miała blisko.:-):-)
własnie słyszłam reklamę w radio, fajnie że będziesz miała blisko.:-):-)