reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Piekna pogoda chciałabym wystawić pranie na powietrze, ale niestety na przeciwko jest budowa i strasznie się kurzy, więc było by głupotą wystawiać czyściutkie pranie, by za chwilę było zakurzone :wściekła/y:, a tak bym chciała, szybciej by wyschło...cholerna budowa :wściekła/y:

reklama
Asia gratuluje!!! A nalesniki tez bym zjadla

Ja mam zaraz tez obiadek,a dziecko tak mi dokucza ze naprawde az sie dziwie.Vanesska tak mnie nie kopala a teraz mam wrazenie jakby zaraz miejscami miala mi skora na brzuchu peknac i wyjsc noga czy co innego:szok::szok::szok: oj chyba bedzie wiercipeita z tej drugiej cory :-):sorry2:

No a tak wogole to jest nas chybe ze 4 w tym momencie z Warszawy majoweczek to jak urodzimy to spotkamy sie moze na spacerku w ZOO w czerwcu moze lub w lipcu ???? :)

Iwonka, pewnie że się spotkamy!! :tak::tak:

A moja dzidzia się delikatnie zachowuje w brzuszku. Maks chyba był bardziej żywiołowy.... nie pamiętam już...

Moja Niunia, to potrafi ostatnio tak kopnąć, że aż się zginam, najczęściej w rzebro, a jak nacisnie na pęcherz, to nie daj boże kichnąc w tym momencie zanim to toalety dobiegnę;-)

Chyba zrobie dzis pomidorówkę, mam taka ogromna ochotę :-p, co prawda obiadek mam, ale jak przyjdzie mi na coś ochota to muszę to zjeść, dobrze, że nie za często mam takie zachcianki, przynajmniej nie męczę mężusia, żeby o 24 leciał do sklepu (moja siostra tak miała przy pierwszym) :-D

a ja właśnie ugotowałam pysznego rosołku z makaronem .A w pierwszej ciąży to za takim rosołkiem aż sie trzesłam choc wcale to nie jet moje ulubine danie , ale mama gptowała go prawie co dzień taka miałam ochote!:tak:
Jutro może bedzie pomidorow .
Wszystkim które zasiadaja do obiadku życzę SMACZNEGO!!!!!

a ja właśnie ugotowałam pysznego rosołku z makaronem .A w pierwszej ciąży to za takim rosołkiem aż sie trzesłam choc wcale to nie jet moje ulubine danie , ale mama gptowała go prawie co dzień taka miałam ochote!:tak:
Jutro może bedzie pomidorow .
Wszystkim które zasiadaja do obiadku życzę SMACZNEGO!!!!!

Wzajemnie- smacznego, ja właśnie po zjedzeniu zupki...mniam pycha była, zaraz obiorę ziemniaczki do drugiego dania, ale to dopiero jak mąz wróci zjem ;-)

Co do spotkania warszawianek to i ja jestem za.:-)

Iwonka - moze faktycznie juz teraz Twoj druga corcia pokazuje jaki ma temperament.:-D

reklama
No a tak wogole to jest nas chybe ze 4 w tym momencie z Warszawy majoweczek to jak urodzimy to spotkamy sie moze na spacerku w ZOO w czerwcu moze lub w lipcu ???? :)

Ja też bym bardzo chciała ale niestety do Warszawy mam z 600 km i nie dam rady chocbym chciała................:sorry2:Ale fajnie by było jakby był ktos odemnie w co watpie.........
:confused::confused:

Do góry