reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
ja właśnie skończyłam prasować zjadłam sobie makaronik z mleczkiem bo miałam taką straszną ochotę.a teraz nie mam co robić pewnie zaraz pójdę posprzątać troszkę

Hej Majóweczki.
A ja pewnie kupię Dzidziusia, jak go dostanę, bo mi akurat jego zapach zawsze odpowiadał, jak również cena biorąc pod uwagę, że pralka z dzidziowymi rzeczami pracowała codziennie.
Łaniu, może najpierw wypróbuj dzidziusia na jakichś rzeczach i potem zdecyduj bo różnica w cenie jest spora, a moim zdaniem to naprawdę fajny proszek.

Byłam dziś na zakupach oraz oglądaniu różności, napiszę co widziałam w wątku o wyprawce.

Witajcie kochane:tak:.
aniusia80 trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do domku.
karola, szczerze współczuję tak wielkiej straty...

Ja dalej jestem uziemiona, nigdzie nie chodzę, bo zaraz brzuszek boli i ciągnie na dół strasznie.
Piszecie o tych koszulkach do szpitala, czy macie na mysli takie koszule do spania długie, do kolan, czy jakieś t-shirty, bo już zgłupiałam...??

kamilka, mi też grozi kwiecień, jako termin cc, koniec kwietnia. Mam wytrzymać chociaż jeszcze 7 tygodni!

Ja juz wrocilam,kupilam sobie torbe do szpitala,dwie koszule nocne na ramiaczka,bo normalne byly jakies dziwne.....zamowie z allegro jeszcze jedna.No i oczywiscie kilka sztuk slicznych bodziakow,ktorych juz mam duzo ale nie moglam sie oprzec........zdjecai wkleje na odp watku.Vanessce tez jedno body i jeansy.Sobie 6 sztuk majteczek roznych. i tylko tyle.....a cha i staniczki do karmienia mieli brzydkie.Ja w Loveli piore

Ewunia spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Zdrowia szczescia i slodyczy!:-):-):-):-):-):-):-):-)
bo102-dp.jpg

Witam serdecznie. Staram się codziennie do Was zaglądać. Jestem już drugi tydzień na zwolnieniu. No i muszę się pochwalić że wczoraj się już obroniłam i że mam już koniec. Teraz mogę spokojnie odpoczywać:)Pozdrwiam:-)

Broniłam się z fotografii:)Tak się cieszę że mam juz to za sobą. Teraz mam nadzieję że będę cześciej z Wami.Jak sobie czytam co piszecie to jakoś mi lepiej i jestem spokojniejsza:)

reklama
Do góry