reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

:-D
Dziewczynki ja lece po małego do przedszkola a o 18 00 mam gina i usg wiec zobaczymy sie woieczorem tak myślę .Może jakies nowe foty z usg wkleje :tak::-)
No wkońcu nadszedł ten dzień!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-DTo papa lece!

reklama
Asiaa gratuluje :)

Iwonka co do spotkania w Wawie to ja tez bardzo chetnie bo do Zoo mam 11km z domu.

Kathy a z ktorego zadupia jestes??

Kathy to masz dobrze z tym USG ja niestety jeszcze muszę poczekać ale może maja gin będzie miała dobry humor i mi jutro zrobi jak pójdę z wynikami dobrze by było bo już nie mogę się doczekać kiedy znowu zobaczę moją kochaną kruszynkę:-) ko9niecznie daj znać;-)

Witam. Z Krzysiem lepiej. Chyba z tego wyjdzie:-). Jest taki silny i cudowny. I mały żarłoczek z niego;-)

Pozdrawiam,
Grzesiek.

Vivien, Grzesiu - ciesze sie bardzo i dalej trzymam kciuki, byscie szybko wrocili do domu.

Iwonka - co do linka, ktory przeslalas, tez wczoraj natrafilam na tego sprzedawce i chce zamowic tez kilka rzeczy - podobaja mi sie pizamki,

a do tego chce jeszcze zamowic pieluchy tetrowe, jednorazowe majtki poporodowe i kilka innych rzeczy... i zraz to zrobie.:-)

Powiedzcie mi, czy warto zakupic poduszke do karmienia? Dodatkowo chyba moze sluzyc, by moc na niej usiasc po porodzie...:
PODUSZKA do karmienia MALUSZKA ___ ROGAL ___ HIT (318298922) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Łania ja zamawiam,podklady poporodowe,majtki siateczkowe,gaziki,waciki,patyczki higieniczne,gryzak amarant,szczotke do wlosow,biustonisz,termometr do wody,wkladki laktacyjne,recznik kapielowy i to na razie tyle,zaplace 96zl
Jesli chodzi o akurat ta poduszek to ja taka mialam ale powiem ci ze do karmienia malo uzywalam,dla mnie najwygodniejsza byla pozycja lezaca na lozku do karmienia.A jesli chodzi o siadanie po porodzie,szczegolnie po nacietym kroczu to tak polecam bo przynosi duuuza ulge ale to raczej nie ta,bo ta jest gruba i sztywna a sa takie specjalne do siadania po porodzie oponki.
Grzesiu super wiesci! Oby tylko takie byly !

Do góry